Şimdi Ara

Windows Phone yani Lumia akıllı telefon almak isteyenler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
1.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3G + otoparlaklık + twitter facebook whatsapp ta yetersiz. 4-5 saatten fazla ekran süresi alamıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    peki dostum ilk alındığındadamı böyleydi yoksa güncellemeden sonramı oldu yoksa ilk günden beri pilden şikayetçimisiniz?
  • ozeceze kullanıcısına yanıt
    ozaman normaldir sanırım çünkü bendeki g3le bende aynı şekilde kullanıyorum şöyle oto parlaklık 3g açık hep viber whatsup facemesenger arada bir giriyorum yazana cvp vermek için vs millet 6 6buçuk saatlerden bahsediyor bazen 3buçuk saat alıyorumki bekleme süresi 2 günü bulmuşken gün içinde bitirceksemde pili 4buçuk saat ekran süresi aldım daha 5i görmedim bu kullanımla
  • Öyle bir gaza getirdin ki video çekerek telefonu yere atasım geldi kırılmadı kırılmadı diye (ama hayatta yapmam )

Bende 8aydır 1520 kullanıyorum şarjından kamerasından memnun bir daha ki telefonum da büyük ihtimalle seneye çıkacak olan 1520'nin devam modeli olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mydonose2 M kullanıcısına yanıt
    Yetersiz işte. 6 saatin altı yetersiz. Bu bana göre bir değerlendirmedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mydonose2

peki dostum ilk alındığındadamı böyleydi yoksa güncellemeden sonramı oldu yoksa ilk günden beri pilden şikayetçimisiniz?

8.0'dır,tek sorumlusu.

• orktas O kullanıcısına yanıt
    Ben zaten kafamda canlandırabiliyorum 1520ye bişey olmaz tabi ebatı büyük olunca uygun şartlarda oda kırılırda bence benim cihazdan 20 kat sağlamdır buda ayrıcalık tabi ekran süresi pil durumunuz nedir
    Her gece yatarken pili bitirmeye çalışıyorum

• ozeceze kullanıcısına yanıt
    z3 compact z2 1520 ve 1320 10 saat üzeri bir süre sunarken 6 saat tabiki yetersiz 6 saat altı süre vereni üretmeyeceksin zaten fuzuli para yada üreteceksen değiştirilebilir pil yapıp yılda birkere daha büyük pil sözü vereceksin isteyen pil alacak isteyen telini değiştirecek ama nerde
  • 1520 ile ıphone5s arasnıda kaldım bende batarya kamera iyide uygulama olmayıncada bi işe yaramaz yeni güncelleme ne zaman gelecek elimizde patlamasın
  • quote:

WP 8.0'da şarjım daha iyi gidiyordu fakat ısınma fazlaydı bi süre sonra su gibi gidiyordu.Şimdi ısınmayı ortaya çektiler fakat bu sefer sanki tüm herşey açıkda pili yiyen o şekilde gidiyor 8.1 ile.Umarım açıklayıcı olmuştur. Önceki mesajıma bakmayın uykudan kalkıp cevaplamıştım .

• efe.1905se kullanıcısına yanıt
    320bn uygulama var ben her uygulamahi bulursun ama iosda 4.2surumu varken belki sende 3.9 surumu olur ama yine ayni isi gorursun zamanla esitlenecek 5sle 1520 arasinda kalinmaz direk alinir 1520 6plusla kiyaslarsin ondada kirilma derdi cok yuksek plusin direk 1520 derim ben sana fiyatida 5sden bile daha ucuz 1499a dustu

8 saat ekran suresi veriyormu yoksa daha fazla bir suremi aliyorsun:)

5saat ve uzeri aliniyorsa sarj iyidir gibi geliyor benim aldigim sureden daha iyi bir sure

Daha fazladır 13 saatti biz test etmiştik kendi aramız da tabi 7 ay önce falan şuan 12-11 falandır herhalde

• quote:

5saat ve uzeri aliniyorsa sarj iyidir gibi geliyor benim aldigim sureden daha iyi bir sure

Eğer yoğun kullanırsam 3-4 saat gidiyor en fazla oda 1 kerede kullanımda.Diğer türlü 1 saatlik aralıklarla kullanıp sonra telefon kullanımımda 10 dk %10 şarjım gidiyor gerisini siz düşünün artık.

Telde sorun olabilirmi 1520si olan arkadasimiz 11 saat ekran suresi aliyor sizinki problemli gibi duruyor

Bu sarj sureleri mukemmel bence

• quote:

Telde sorun olabilirmi 1520si olan arkadasimiz 11 saat ekran suresi aliyor sizinki problemli gibi duruyor

1520'ler tartışmasız pil kralıdır.Lumia 925 kullanıcıların çoğu bu sorundan yakınmaktadır.Keşke 925 yerine 820 alsaymışım
    Demekki batarya amperi sıkıntılı 925lerin dostum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.