Şimdi Ara

Windows Phone yani Lumia akıllı telefon almak isteyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
1.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kendimi bildim bileli nokia kullandım tabi ondan öncesindede ericson a 1018im vardı sonra 6600 derken 6630 derken n95 dokunmatiği facia olduğu için tekrar e72ye dönüş yaptım teller akıllandı lg optimus Gye geçtim herşey güzeldi kardeş abi hadi birer g3 patlatalım dedi gaza gelip gittik aldık elimde hala e72 ve g3 var fakat geçenlerde koltukta g3le oynarken elimden kaydı koltuğa düşüp ordanda parke zemine yan kasası çarptı sonuç ekran kırıldı:) ama kullanılıyor hala g3 bölümünde resim var ve hemen aklıma nokianın sağlamlığı geldi ki e 72 telim üst kattan merdivenlerden düşerek alt kata kadar sağlam inmeyi başarmıştı hemen windows phone sayfasına girdim yorumlara baktım iyide yorumlar var kötüde yorumlar var nokianın dandik tel çıkartacağını pek düşünmüyorum dedim ve telefon için arayışta olan babamı denek olarak lumia 525 aldırdım dün akşam kurcaladım güncellemeleri yükledim telefon sağlam yapıda g3e göre çok sağlam yapıda klavyesi on numara g3te büyük harfler olmasına karşılık hep başka harfleri tanımlıyor anlayacağınız bazı yorumlarda sosyal ağları kötülemişler whatsup yükledim kardeşime anlık attım ve hiçbir sıkıntısı yok telin tek sıkıntısı ki almadan önce bunu nokia bildiriyor ön kamera ve flaşı yok fakat ben bu 525i kullanırken kardeşim en son g3le 525i kıyaslıyordu g3e toz kondurmaz kendisi halen der kılıf alsaydın kırılmıyacaktı diye ama öylede aldığın telin ne anlamı var ozaman, kardeşimdeki yorumlar abim 525 çok hızlıymış gerçekten; ben telimden memnunum cevabı alındı abim 525in klavyesi sorunsuz g3 sıfırla düzelir cevabını aldım abim bu paraya çok iyi telefon: bizim g3 daha iyi cevabı aldım en son kendisi inceliyordu ve 2binlik teline bakıp bizimki daha iyi derken hadi bundan daha iyidirde dedim karşılaştırdığın lumia 1520 olsaydı ne diyecektin diye sordum ve cevap alamadım:) ve sonuç olarak e72min yerine nokia 735 veya 830 almayı planlıyorum 930 modelinin bataryası değiştirilebilir olsaydı onu alma sansım yüksekti bide batarya performası az sanki şuanda kullanmadım ama bence lumia 735 ile 1320ve 1520 bataryaları sorunsuzdur diye düşünüyorum biraz biraz sizleri bilgilendirdiysem ne mutlu bana sormak istediğiniz birşey varsa cevaplarım iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mydonose2 -- 23 Ekim 2014; 8:11:53 >

• hayırlı olsun kardeşim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağolun teşekkürler daha iyisi sizin olsun:)
  • mydonose2 M kullanıcısına yanıt
    1520 al. Şu anki fiyatları muhteşem. Batarya canavar gibi. (Ben günde 5 defa iphone'umu şarj etmek zorunda kalırdım. Şimdi akşam eve dönüyorum. Şarj %30-35) Performans vs zaten zirvede. Her yönden memnun kalırsın.
  • criptex C kullanıcısına yanıt
    Valla 525 seriliğinden 1520nin ucacağının farkındayım ama 6 inçlik bir faktör var g3ü bile elimde tutamayıp düşürdüm gerçi 1520yi bilerek atsam da birşey olmazdı bence ama öneriyi değerlendirip elime alıp inceleyeceğim teşekkürederim öneri için
    Alışmak 3 gün. Sonrasında o minnacık ekranlarda ben bu işleri nasıl yapıyormuşum diye ağır bir şaşkınlık psikolojisi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: criptex

Alışmak 3 gün. Sonrasında o minnacık ekranlarda ben bu işleri nasıl yapıyormuşum diye ağır bir şaşkınlık psikolojisi :)

başta alışmak zor ama sonra kutucukların yerini öğrenince keyfine diyecek yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad telefon olarak kullanmak
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • criptex C kullanıcısına yanıt
    Telefona alışırım onda sıkıntı yok zaten 5.5 inçlik g3te var bende 2 büyük tel taşımada sıkıntı yaratır g3ün ekranı çatlak olmasa satar 1520 alıp yanınada ya z3 compact yada iphone 6 alırdım ama bu durumda g3 800tl anca edeceği için yanına daha ufak boyutta bir windows düşündüm ama windows beni hızıyla şaşırtıyor 1520 etkilersede alırım zaten fiyatlarda düşmüş pilde canavar gibi aslında 930 a çıkaralıbilir pilli 2800 ve üstü pil koysaydı on numara olurdu bence direk alırdım şuan alternatif onlar 735 1320 1520 teli elinden düşürmeyenler için tabiki diğer modellerde kullanıma göre günü tamamlıyordur ama aklımda bunlar var hız bakımındanda 1320yi sona atıyorum ve 735ile 1520yi kapıştırcam artık bir çıksın tel bakalım hep beraber görelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mydonose2 -- 23 Ekim 2014; 12:31:50 >
  • Gerçekten kutular işe yarıyor kullanımı kolaylaştırıyorlar
  • Akıllı telefonları marka farketmeksizin kılıfla kullanmak şart. Sonra ekran kırıldıktan sonra ah vah etmenin manası yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ah vah etcek bir durum yok tabikide ama alırken mantıklı tel alanlar ilk düşürdüklerinde tellerini kullanamaz durumda yerden almazlar bence ayrıca mercedes veya bmw bir araban var ama kılıfla kullancaksın çizilmesin diye sence görüntü kirliliği olmazmı:) lumia 920nin videoları hala vardır youtubede adamlar telefona etmedikleri kalmıyor banamasın demiyor bence daha sağlam teller herzaman vardır bunu savunuyorum ben
  • Tabikide sonuçta mezara götürmeyeceğiz bu telefonları fakat şöyle bir noktada var. Telefonun düşme açısı ve hızı önemli. Daha önce çok konusunu gördüm telefonu yere düşürüp hızı yavaşlasın diye ayağıyla durdurmaya çalışırken telefona şut çekip duvara yapıştıranları. Hele birde halıya düşürüp ekranı kıranlar var onlar efsane.
  • Trajedi
  • "Windows Phone yani Lumia akıllı telefon almak isteyenler "

HTC'ler Windows Phone değil mi ?
  • Biyturs_OnSr kullanıcısına yanıt
    Dostum htcninde modeli var ama microsoftun napacagi belli olmadigi icin bence lumia alinmali nokianin satislari artarsa bence apple gibi tek tabanca olmak isteyebilirki artik nokia adiyla tellerin cikmayacak olmasindan ben teklesecek diye dusunuyorum

• Haklisin dostum belli fiziki sartlarda her kati maddeyi kirabilirsin fakat bazisi daha kolay bazisi daha zor kirilir g3 telimin kirilmasi bana vezild oldu sadece yoksa androidde atilim yapan lgdir fakat ben 2.telimi e 72mi kirilgan bir telle degistirmeyecegim bundan dolayidirki lumia bana yarayacak

• Lumia 930 a da bakmalısın,tasarım olarak 10 numara

• 930da incelerim fakat 2. Telime 1600 ustu para vermemeyi istiyorum ama tabi dikkatimi cekmeyi basarir taksit olayida gelirse neden olmasin ozellik olarak cok seri bir cihaz oldugunu tahmin ediyorum 1520 kullanicilari memnun o sebepte bu telde cok iyidir sizde 930mu var

Bende 525 var,memnunum ama 930 un tasarımı çok iyi.Ozellik olarak da amiral gemisi diyebiliriz.

• Adamlarin 400tllik telleri bile ucuyor iphone 4s 5 arasi bir performansi var ama onlar kadar klas degil tek eksigi bu zaten ki 525 boyleyse 930 gercekten iyidir 735i merak ediyorum ben fakat 830 1200e cikacakmis o gelene kadarda 930 100tl daha ucuzlarsa millet 830u es gecip 930 alabilir gibime geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mydonose2 -- 23 Ekim 2014; 20:10:43 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.