Şimdi Ara

<Windows Root>\system32\hal.dll yok Hatası Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde dell inspiron 510m model laptop var. Bilgisayarı formatladıktan sonra Windows \system32\hal.dll eksik veya bozuk olduğu için başlatılamadı diyor ve windows kuruluma geçmiyor. Defalarca denememe rağmen hep aynı hatayı veriyor. Ne yapmalıyım? Şimdiden Teşekkürler...

• Hocam denedim hepsini ama sonuç alamadım.
  • elindeki cd hazir cd ise, icinden yer kazanmak icin eski hal lar cikarilmistir, sadece yeni hal eklenmistir, yeni hal de laptopu acamamistir

yada, bios da bir ayar var (sanirim acpi ayari olacak) onu kazara kapatmis olabilirsin/yada laptop mucizesi --> ayar varsa, aç/etkinlestir.

... 2k/xp/2k3 cdsi kurulum sirasinda donanimin sahip oldugu yetenege gore dogru hal dosyasini koyar, hal dosyalarinin isimleri cd de farkli farklidir, kurulum isini bilir ve gerekiyorsa kopyalayip ismini hal.dll yapar.

varolani duzeltmek ile ugrasacagina, saglam (0, el degmemis, bakire, nlite siz, zapsiz, zupsuz) bir xp cd si ile bilgisayara 0 dan kurulum yapman daha az zahmetli. yok eger duzeltecem diyorsan google-fu da epey bilgi var, toparlaman zaman alir ama hallolur. Yada bambaska bir durum vardir.... neticede hal durumlari her zaman cozume kavuşmutur, insanlik hal i diyeceksin.
  • Arkadaşım makinanın biosunda bir problem olabilir bios update etmeye dene muhtemelen hata düzelecektir aynı sorun bendede vardı bide bios ayarlarını default yap ole dene hadi kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM PDF.JS HATASI
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.