Şimdi Ara

Windows RT 8.1 geçici bir süre Windows mağazasından kaldırıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ISO olarak değilde direk mağazadan kursam olmaz mı ? İlla o arkdaşın anlattığı gibi işlemlerle mi yüklemem lazım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

ISO olarak değilde direk mağazadan kursam olmaz mı ? İlla o arkdaşın anlattığı gibi işlemlerle mi yüklemem lazım .

magazadan yüklesen olur yavaslama felan olabilir istersen o sekilde kur istersen iso ile temiz bence iso ile temiz daha iyi pc yedegini almayı unutma ne olur ne olmaz
  • Microsoft bildigin dalga gecmis son kullanıcıyla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sorunları okuyunca acaba ben başka işletim sistemi mi indirip kullanıyorum diyorum kendi kendime. Win 8.1 sıfırdan kurulum yaptım 2 gündür tek bir sorunla karşılaşmadım. Samsung R522 Laptop Ati HD465- 4gb ram.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLorean DMC-12

Bu sorunları okuyunca acaba ben başka işletim sistemi mi indirip kullanıyorum diyorum kendi kendime. Win 8.1 sıfırdan kurulum yaptım 2 gündür tek bir sorunla karşılaşmadım. Samsung R522 Laptop Ati HD465- 4gb ram.

sorunları yaratan bulduk hocam windows rt 8.1 bu kaldırılınca bendeki windows yeni guncellemleri arayamadı hatası gitti güncellemleri yükleye bildim magazada windows 8.1 gözüküyor artık
  • Biraz daha oturması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurcandmt

Bende guncelledim dizustumu ama su an windows kopya olarak gosteriyo sag alt kosede secure boot isn't configured correctly build 9600 hatasi var bir turlu de halledemedim. Bu sorunu yasayan varmi ya da nasil halledecegimizi bilen yardimci olabilirseniz cok makbule gecer.

senin işletim sistemin ingilizce mi ?

eğer ingilizce ise ;

ve

sizce sakıncası yoksa, bilgisayarınızda bulunan aşağıdaki isimlerini verdiğim iki dosyanın kopyasını turbobit sitesine yükleyip, bana linkini verirseniz sizin için bu dosyaları inceleyebilirim (belki sorunu çözebiliriz):

C:\Windows\Branding\Basebrd\en-US kısmındaki basebrd.dll.mui dosyası

ile

C:\Windows\System32\en-US kısmındaki shell32.dll.mui dosyası
  • Xp forever
  • En iyi win7 ultimate akarrrr.

• Wrt yi komple kaldırsınlar olmazmı.Bu firmada ne yapmaya çalıştığı bir anlaşılsa.
  • Windows 8.1'i indirdim ve test ettim gerçekten performans kayıpları oldu özellikle oyunlarda çok fazla kasma oldu halbuki windows 8'de hiç bir problem yoktu. Şuan için tavsiye etmiyorum (zaten marketten kaldırmışlar kısa bir süre için) yüklemenizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Meth

Windows 8.1'i indirdim ve test ettim gerçekten performans kayıpları oldu özellikle oyunlarda çok fazla kasma oldu halbuki windows 8'de hiç bir problem yoktu. Şuan için tavsiye etmiyorum (zaten marketten kaldırmışlar kısa bir süre için) yüklemenizi.

marketten kalkan rt tablet surumleri icin olan

• Yorumlaa bakılırsa millet halen RT versiyonunu karıştırıyor.

• interwap kullanıcısına yanıt
    evet rt tablet icin pro ve windows 8 pc icin olan

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Meth

Windows 8.1'i indirdim ve test ettim gerçekten performans kayıpları oldu özellikle oyunlarda çok fazla kasma oldu halbuki windows 8'de hiç bir problem yoktu. Şuan için tavsiye etmiyorum (zaten marketten kaldırmışlar kısa bir süre için) yüklemenizi.

marketten kalkan rt tablet surumleri icin olan

Kusura bakmayın dikkat etmemişim fakat dediğim gibi bilgisayarda performans kayıpları oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: onurcandmt

Bende guncelledim dizustumu ama su an windows kopya olarak gosteriyo sag alt kosede secure boot isn't configured correctly build 9600 hatasi var bir turlu de halledemedim. Bu sorunu yasayan varmi ya da nasil halledecegimizi bilen yardimci olabilirseniz cok makbule gecer.

O yazı kopya yazısı değil. Ben dahil çoğu kişide öyle yazı var. Şu an için çözümü yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • windows 8 sp1 start menüsüyle çıkana kadar windows 7 ye devam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: interwap

Yorumlaa bakılırsa millet halen RT versiyonunu karıştırıyor.

İnsanlar karıştırmıyor, haberi yazan arkadaş karıştırmalarını sağladı. Gece yayınlandığında haber başlığında RT ifadesi yoktu ve sadece başlığı okuyanlar doğal olarak böyle düşündü. Ben ve 1 arkadaşın mesajı sonrası düzeltilmiş.
  • erco35coast kullanıcısına yanıt
    O ne zaman çıkıyor ki kardeş Öyle bir versiyon çıkmıcak çıkarsa Windows 8.2 veya 9 çıkacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

O ne zaman çıkıyor ki kardeş Öyle bir versiyon çıkmıcak çıkarsa Windows 8.2 veya 9 çıkacak.

Dokunmatik monitor alırsam geçerim anca 8'e. 7 de yapıp da 8 de olmayan ne var ki?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.