Şimdi Ara

Windows RT 8.1 geçici bir süre Windows mağazasından kaldırıldı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha bir kez windows 7/8 kullanmamış adam gelmiş xp de xp diye sayıklıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

quote:

Orijinalden alıntı: Menow

Ben PC versiyonunda bile sıkıntılar yaşadım :S

8.1'e güncellediğimde simsiyah bir ekranda mouse gözüküyor ve kalıyor. Windows'u kaldırıp 8'i yeniden kurdum.

bende sorunsuz sade update sorunu vardı oda giderildi bugun rt 8.1 kaldırılması ile peki normal magazadanmı güncellediniz iso indirip temiz kurulummu yaptınız

Mağzadan güncelledim...
  • 8.1 pişmanlıktır asla kurmayın kurdum ve crome tarayıcısı o kadar bulanık gösteriyor ki herşeyi anlatamam sadece girdiğim siteleri değil kendi üst banneride menüsüde bulanık insanın gözü bozulur bu şekilde kullansa neyse 8.1 ile yeni ayarlar menüsü e posta yazılımı berbat durumda eski e posta yazılımı daha kolay kullanışlıydı ayarlar menüsüde sadeleşmiş gibi dursada işlevsiz olmuş. wifi ve bluetooth ayarları daha iyi olur derken daha kötü olmuş özellikle bluetooth ayarları hiç işe yaramıyor adı ayarlar ama cihaz ekliyorsun aktifleştirme seçeneği yok çok garip ama yazılım iyi olacağı halde kötülemiş xp den 8 e geçen birisi olarak service packler gibi yeni özellikler yeni iyileştirmeler katacak diye beklerken umduğumdan da kötü çıktı yazılım

• 8.1 ÇIKTI HEMEN YÜKLEYİN yazdıydınız NOLDU?

• 8.1 ÇIKTI HEMEN YÜKLEYİN yazdıydınız NOLDU?

• windows 8 e tekrar nasıl dönebilirim acill yardım gerekli arkadaşlar:(

• Bi tek benmi rt nin yazdıklarınızla alakasız olduğunu düşünüyorum pro değil tr arkadaşlar ne çok arm işlemci kullanan car forumda yahu

• birisi service pack 1 çıkana kadar 8 e geçmem demiş service pack adı kaldırıldı 8.1 service pack 1 ile aynı andoridde de 4.1 4.2 yazması o sondaki 1 ve 2 nin service pack paketi olduğunu gösterir kendinizi lütfen güncelleyin arkadaşlar

• quote:

quote:

quote:

Ben PC versiyonunda bile sıkıntılar yaşadım :S

8.1'e güncellediğimde simsiyah bir ekranda mouse gözüküyor ve kalıyor. Windows'u kaldırıp 8'i yeniden kurdum.

bende sorunsuz sade update sorunu vardı oda giderildi bugun rt 8.1 kaldırılması ile peki normal magazadanmı güncellediniz iso indirip temiz kurulummu yaptınız

Mağzadan güncelledim...

ekran kartı driver uyumsuzluğu sorunu siyah ekranda kalma ekran kart modeliniz neyse sitesinden varsa win 8.1 driver kurunca düzelmesi lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

Hemen meraklılar indirip denediler, onlara hayırlı olsun demiştik. Fakat bu yüzden sistemi bozup direk bunu kurmakta mantıksız. Arayüzünü beğenmiştim. Windows işletim sisteminde SP paketi gelene kadar sorunlar devam ederdi. 8.1 tamamen sorun oldu sanırım. Güncelleme yaparken veritabanı hatası verdiklerini söylüyorlardı, fazla yoğunluktan olacağını düşünmüştüm. Dokunmatik ekranın ve ultrabook'un varsa Win 8 kullanmak mantıklı geliyor. Fakat halen kullanmak için uzun süre var..

2 yıllık lisansım var rahatım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arda ML

quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

Hemen meraklılar indirip denediler, onlara hayırlı olsun demiştik. Fakat bu yüzden sistemi bozup direk bunu kurmakta mantıksız. Arayüzünü beğenmiştim. Windows işletim sisteminde SP paketi gelene kadar sorunlar devam ederdi. 8.1 tamamen sorun oldu sanırım. Güncelleme yaparken veritabanı hatası verdiklerini söylüyorlardı, fazla yoğunluktan olacağını düşünmüştüm. Dokunmatik ekranın ve ultrabook'un varsa Win 8 kullanmak mantıklı geliyor. Fakat halen kullanmak için uzun süre var..

2 yıllık lisansım var rahatım

neyin 2 yillik lisandi var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 21 Ekim 2013; 3:53:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: blnt4

8.1 ÇIKTI HEMEN YÜKLEYİN yazdıydınız NOLDU?
    demekki bir atasözünü daha tekrar etmek lazım oldu.
    kim hıyar var derse tuz alıp koşmayacaksın :)

hocam baslıgı okumadın sanırım windows rt tabletler olan sürüm kaldırıldı gecic olarak pc ile alakası yok kaldırılan sürüm icin bilginize
  • quote:

Windows RT 8.1 geçici bir süre Windows mağazasından kaldırıldı
    17 Ekim tarihi itibariyle Windows mağazası üzerinden kullanıcıların beğenisine sunulan ve büyük bir ilgi ile karşılaşan Windows RT 8.1 güncellemesi, ortaya çıkan bir sorun nedeniyle geçici olarak mağazadan kaldırıldı.

Dünden bu yana güncellemeye erişemeyen kullanıcılar resmi destek forumlarına konu ile ilgili şikayetlerini göndermeye başlayınca işin aslı ortaya çıktı. Buna göre bazı kullanıcıların Windows RT sürümünden Windows RT 8.1 sürümüne geçiş esnasında başlatma problemi yaşadıklarını rapor etmesi, güncellemenin kaldırılmasına neden oldu.

Bazı uzmanlar kısıtlı bir sisteme sahip Windows RT sürümünün güncelleme esnasında problemler yaşamasını hayal kırıklığı olarak niteliyor. Windows RT 8.1 güncellemesinin tekrar ne zaman indirmeye sunulacağı şimdilik belirsiz.

Bu yazının neresinde tablet yazıyor ?

RT versiyonu tabletler için, bilgisayarlara yüklenmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eostre

quote:

17 Ekim tarihi itibariyle Windows mağazası üzerinden kullanıcıların beğenisine sunulan ve büyük bir ilgi ile karşılaşan Windows RT 8.1 güncellemesi, ortaya çıkan bir sorun nedeniyle geçici olarak mağazadan kaldırıldı.

Dünden bu yana güncellemeye erişemeyen kullanıcılar resmi destek forumlarına konu ile ilgili şikayetlerini göndermeye başlayınca işin aslı ortaya çıktı. Buna göre bazı kullanıcıların Windows RT sürümünden Windows RT 8.1 sürümüne geçiş esnasında başlatma problemi yaşadıklarını rapor etmesi, güncellemenin kaldırılmasına neden oldu.

Bazı uzmanlar kısıtlı bir sisteme sahip Windows RT sürümünün güncelleme esnasında problemler yaşamasını hayal kırıklığı olarak niteliyor. Windows RT 8.1 güncellemesinin tekrar ne zaman indirmeye sunulacağı şimdilik belirsiz.

rt işte tabletler icin windows 8ve pro pcler icin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eostre

quote:

rt işte tabletler icin windows 8ve pro pcler icin

Arkadas demis ya tablet neresinde yaziyor diye ona yazdim bende iste RT yaziyor zaten tablet yazmasina gerek yok

• 8 için 29tl, 8.1 için 1 saatim gitti.. Çok pişmanım çoook...

• Windows 8.1 ilk çıktığında sorunsuz şekilde yüklemiştim. fakat Mart ayında windows 8 ile tanıştığımda anladım ki, Windows 8 bana göre değil.(metro arayüzü)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 21 Ekim 2013; 15:36:13 >
  • İyi ki güncellememişim. Bir sorun var herhalde.
  • İos olsaydı böyle olmazdı ...

• quote:

Orijinalden alıntı: ВAВA

İyi ki güncellememişim. Bir sorun var herhalde.

tabletimi hocam

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.