Şimdi Ara

Windows RT 8.1 geçici bir süre Windows mağazasından kaldırıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kadar da yenilik meraklısı olmayın hacı bırakın 8.1 eksik kalsın . Windows 7 veya 8 de herhangi bir sorunumuz yoksa sürücüler, performans üst seviyede ise neden tekrar sürücüler, uyum sorunları vs ile uğraşıp duralım?

Ayrıca Windows Update servisini kapatın hergün tonlarca güncelleme yükler ama sonuç gün geçtikçe şişen bir sistem :)

• quote:

Orijinalden alıntı: grafman09

Bir sene geçmeden, yani işletim sisteminin yaması çıkmadan eski sistemi bırakıp yeni işletim sistemi kullanmak zaten başlı başına bir hata.. 1998 den beri bilgisayar kullanıyorum. Her yeni yazılımda bu tip sorunları görmek olağan, sonuçta bunu yazanlar insan, hataları olacaktır..

Guzel kardesim icini okumuyormusun haberin?. Bilgisayar degil mobil cihazlar icin surumden bahsediliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende deli gibi arıyordum demekki sorun varmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

Bende deli gibi arıyordum demekki sorun varmış.

herhangi bi sorun yok az önce ben yükledim sorunsuz bi şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 20 Ekim 2013; 6:02:47 >
  • Bende guncelledim dizustumu ama su an windows kopya olarak gosteriyo sag alt kosede secure boot isn't configured correctly build 9600 hatasi var bir turlu de halledemedim. Bu sorunu yasayan varmi ya da nasil halledecegimizi bilen yardimci olabilirseniz cok makbule gecer.

• quote:

Orijinalden alıntı: onurcandmt

Bende guncelledim dizustumu ama su an windows kopya olarak gosteriyo sag alt kosede secure boot isn't configured correctly build 9600 hatasi var bir turlu de halledemedim. Bu sorunu yasayan varmi ya da nasil halledecegimizi bilen yardimci olabilirseniz cok makbule gecer.

forumda konu acıldı ohatalardan dolayı rt sürümleri icin kaldırıldı sanırım ama iyi oldu güncelleme hatası alıyordum kaldırılınca hata felan kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Chevin

quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

Bende deli gibi arıyordum demekki sorun varmış.

herhangi bi sorun yok az önce ben yükledim sorunsuz bi şekilde.

rt sürümü icin kaldırılınca hersey düzene girdi sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinek.Papaz

Ben Msdn windows 8.1 RTM ( İşletmelere satılan sürüm ) yükledim herhangi bir sorun çıkartmadı bana kurulumda hatasız tamamlandı. Kurulumdan sonra telefonla etkinleştirdim.
    Sürücülerin hemen hemen hepsini kendi kurdu ekran kartında vga yazıyordu sürücüyü güncelleştir dedim onu da indirip kurdu.
    Update yerinde 3 güncelleme çıktı yükledim son sürümü kullanıyorum.
    15 saniye de açılma 8 saniye de kapanması sürüyor.
    Eset Smart Security 7 kullanıyorum.

Explorer 11 sorun yarattı bi youtube video izlemeler yarım kalıyor diğer sitelerde bir sorun göremedim ( youtube da da sorun olabilir ) bilemiyorum.
    Facebook video izlerken hata veriyor siteyi yeniliyor.

Bunu da çözümünü explorer kullanmamak. Çözüm olarak Chrome yükledim face hatasıın çözdü ama youtube devam ;)

hocam herseyimiz aynı ben rtm yüklemedim ayrıca benim sorun bu sabah düzeldi sanırım rt sürümü icin 8.1 kaldırdıkları icin düzeldi sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet..Akif

quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

bencede hatalı bu sabah baktım magazada gözüküyor

Bence bu hata bile değil. Editörün iş güzarlığı. Sırf tıklanma artsın diye. Zira translate ile alıntı haber yapan dh, acaba translate hatası yapar mı? Asla yapamaz. Çünkü can damarı translate haberlerdir.

ama iyi oldu kaldırdıkları güncelleme hatası alıyordum artık almıyorum ve sorunsuz windows 8.1 kullanıyorum
  • Güncelleme mağazada gözüküyor arkdaşlar boyutuda 3,60 küsür GB şimdi bu hatalı olan versiyonumu bekleyelim mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Güncelleme mağazada gözüküyor arkdaşlar boyutuda 3,60 küsür GB şimdi bu hatalı olan versiyonumu bekleyelim mi ?

hocam hata olan degil o windows tabletler icin olan sürüm hatlı imiş ayrıca kaldırmaları iyi oldu bende güncelleme alamıyordum update sorunu vardı düzeldi şimdi
  • Ben PC versiyonunda bile sıkıntılar yaşadım :S

8.1'e güncellediğimde simsiyah bir ekranda mouse gözüküyor ve kalıyor. Windows'u kaldırıp 8'i yeniden kurdum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Menow

Ben PC versiyonunda bile sıkıntılar yaşadım :S

8.1'e güncellediğimde simsiyah bir ekranda mouse gözüküyor ve kalıyor. Windows'u kaldırıp 8'i yeniden kurdum.

bende sorunsuz sade update sorunu vardı oda giderildi bugun rt 8.1 kaldırılması ile peki normal magazadanmı güncellediniz iso indirip temiz kurulummu yaptınız
  • Şimdi bu PC için olanını indirsem ISO olarak mı inecek yani yeni bir işletim sistemi yükler gibi mi olacak yoksa update olarak üstüne mi kurulacak ?
  • quote:

Şimdi bu PC için olanını indirsem ISO olarak mı inecek yani yeni bir işletim sistemi yükler gibi mi olacak yoksa update olarak üstüne mi kurulacak ?

magazadan indirince service pack gibi işletim sistemi üzerine kurulacak yanlız orjinal windows mu kullanıyorsunuz 29tl mi aldınız
  • quote:

quote:

Şimdi bu PC için olanını indirsem ISO olarak mı inecek yani yeni bir işletim sistemi yükler gibi mi olacak yoksa update olarak üstüne mi kurulacak ?

magazadan indirince service pack gibi işletim sistemi üzerine kurulacak yanlız orjinal windows mu kullanıyorsunuz 29tl mi aldınız

Kampanyadan yaralandım o civarda bir paraya aldım orjinal.
  • quote:

quote:

quote:

Kampanyadan yaralandım o civarda bir paraya aldım orjinal.

http://forum.donanimhaber.com/m_82713987/tm.htm

burdaki yönergeleri izle iso yu indir orda anlatılan gibi kur ben kurdum sorunsuz kullanıyorum

• güncellemeyi yaptıktan sonra bilgisayarı her açışta kernel data inpage error hatası alıp yeniden başlatılıyor pc bende win 8.1 single language var bundan mı kaynaklanıyormuş demek ki bende hdd bozuldu sanmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_k -- 20 Ekim 2013; 10:28:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_k

güncellemeyi yaptıktan sonra bilgisayarı her açışta kernel data inpage error hatası alıp yeniden başlatılıyor pc bende win 8.1 single language var bundan mı kaynaklanıyormuş demek ki bende hdd bozuldu sanmıştım

sizinki tabletmide hocam o tabletler icin sizin sorunuz windows dosyalarından olabilir iso indirip tekrar deneyin bence
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.