Şimdi Ara

Windows Server 2003

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cift islemcili bir server kurduk capa tip fakultesine. 10Mbit net baglantisi var. Remote kurdu pc ye. ama bir turlu servera giremiyorum. nedendir. yardimlarinizi bekliyorum....

• sanirim kimse anlamadi. disardan baglanti kuracagim servera ne download yapacagim. bir usb hdd bagladim oraya. o yuzden girmeye calisiyorum.
  • remote admınstor kacı kurdun ve uzaklan baglantısı yada network baglantısı ıcın ayarları yaptınmı kullanıcı yada ıp belırttınmı .?
  • hepsi tamamdir arkadasim. winroute kullaniyorum. remode admin 2.1 kurulu. ip yi elle verdim. winroute dan bir secenegi var onuda actim.
  • sana tek tavsıyem bırdahakı gıdısınde servera vnc kur sorununu kokton cozer hem guvenlık hemde sorun ıstemıyorsan tabıı.
  • evet neden ugrasıyorsun ki Radmin le felan vnc işi bitirir kolay gelsin
  • remote administrator default portu tcp 4899 'dur. makinada herhangi bir firewall var ise bu port açık olmalı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Windows XP Pro daki Donatılar altındaki "Uzak Masaüstü Bağlantısı" yeterli olmuyormu 2003 servera bağlanmak için?

Biz 2003 sistemlere "Uzak Masaüstü Bağlantısı" ile bağlanıyoruz, Firewall'dan gerekli ayarları yaptık, 2003de de Uzaktan erişimi açtık. Sorunsuz bağlanıyoruz.

Not : Sadece açıkları varmı diye sorayım dedim.
  • Dışarıdan bağlanacaksan galiba real IP'ye ihtiyacın olur. Heralde server'ı firewallsuz salmamışlardır internete. Firewall'da Nat varsa Firewall yazılımı ile çözmen gerekebilir.
  • kesinlikle VNC'yi tavsiye etmiyorum...mstsc kullansana (microsoft terminal server client)

ve tabiki uzaktan bağlanmak için kullandığın bilgisayarın statik ip'ye ihtiyacı olacak.... bide firewall varmı serverlarda???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angel&slayer -- 15 Eylül 2004, 16:04:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.