Şimdi Ara

Windows Server 2003 Experience Edition...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sistemi kuran deneyen bilen varmi aranizda onu sormak istedim.. oncelikle sistem 32 bit calisiyor ve windows xp ye yakin calisiyor ev user i gibi .... oyun performansini arttirmak icinde kullaniliyor ... Simdi sorunum soleki , sistemi kurdum epey sorun cikardi ama herseyi toparladim fakat update yapmak isteyince sp2 buldu... sp1 bu benim kullandigim .. sp2 yi kurmaya calisirken bi yerden sonra hata verio ..hep takildigi dll dosyasinin ismini de yazim " cladmwiz.dll" .. her seferinde bunu yuklerken takilior ... sistem le ilgili bilgisi olan varsa bi yardim lutfen :) simdiden tesekkurler ...

• hahaha tesekkur ederim bi bakim hemen...

bir de sole bi sorun var oda ... regional settings de , language for non -unicode programs kismini inatla turkce yaptirmior..bu yuzden bazi programlarda turkce karakter kullanamiorum ... sole bi hata verior "setup was unable to install the chosen locale... please contact your system admin" ... bunu yapmanin bi sekli yolu varmi .. tesekkur :D
  • bide linkin *** kismi ne olcak :P
  • arkadasım serverde oyun diyen senden başka birini görmedim:)...
  • heh server 2003 de oyun oynayan yoktur tabide ben bunu ozel buldugum icin cektim kurdum epey kullanan var... ve inanilmaz memnunum su an .. tek sorunum su sp2 yi kuramamam ..gerci onu kuruncada daa guzel olcakmi olmicakmi bilmiorum bile ..sadece eksik kalmasin die kurim dedim ama olmadi hala henuz ayni yerde sorun cikartio...
  • Kendi kullandığın User account u administrator hakLarına aLırsan sorunsuz yükLeyebiLirsin biLdiğim kadarıyLa.
  • ya kendi hic user acc koymamis farkli bi 2003 olduu icin :D ... basta acilista filan da bise sormadan direk aciio .. ne ctrl alt del ne user bise var... acaba user acc kismindan bi acc olusturup ona admin hakki versem , sonra o user la sp2 yuklemeye calissam olurmu acaba senin dediin ? :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok uzun bir süre bende kullandım server2003 enterprise sürümünü, tabi workstation olarak...Gerçekten Xp ye oranla çok daha stabil bir ortam, hatta şimdiye kadar gördüğüm en iyi windows..

Arkadaşım madem bu işe kalkıştın sana şunu önereyim...O sürümü edindiğin malum yerlerden standart el değmemiş Server 2003 enterprise SP2 sürümünü edin..Kurduktan sonra işe şu sitedekileri yap.

http://win2k3.msfn.org/

bu arada oyun performans filan artmıyor..Ama Rami çok daha verimli kullanıyor. birde online oyunlarda (internet dahil ama özellikle yerel ağda) ping ler Xp ye oranla daha düşük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clarion -- 26 Eylül 2008; 22:01:44 >

• hmm tesekkur bi bakim o siteye ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.