Şimdi Ara

windows server 2012 uzaktan erişim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar windows server 2012 180 günlük deneme sürümünü yükledim ve IIS servisini aktif edip localhost'uma web sitemi kurdum sizden ricam ben bu siteye bilgisayarım açık kaldığı sürece dışarıdan ip adresim ile ulaşabilmek istiyorum ancak izleyeceğim adımları bir türlü bulamadım bana yardım eder misiniz bunu sadece kendim kullanacağım bana yardımcı olabilir misiniz.

• Bunun için iki yõntem var. Birincisi telekomdan sabit ip alırsın(aylık 3tl farkı var sanırım) ve modemde nat'ı kaldirirsin. Ikincisi ddns kaydi yaptirirsin ve o sekilden ulasirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam cevabınız için çok teşekkürler. sabit ip şart mıdır mesela ben modemimin verdiği ip den yada no-ip.com gibi sitelerden yazılım kullanarak bilgisayarıma erişim sağlayamam mı bunu merak ediyorum. Çünkü ben kendi ip mi yazınca sayfa görüntülenemiyor hatası alıyorum dışarıdan bağlanmak istediğimde benim yapmak istediğim iss üzerinde kurulu olan sistemime bağlanmak yani localhost sayfama uzaktan erişmek bunu anlatan makaleler vardır elbette ki ama ben bulamadım beni yönlendirsenizde olur link vermeniz bile kafi şimdiden teşekkürler.
  • bu kadar dolambaçlı bir yol izleyeceğinize wamp server kurun, kurduktan sonra bütün servisleri çalıştırı seçip çatır çatır ip üzerinden bağlanın.
  • port yönlendirme yapmamışım sorun buymuş suan hersey normal cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.