Şimdi Ara

Windows Tablet Fiyatları Piyasası - Satıcıları Kırdırmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
14
Favori
6.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: righteous@

mantık güzel ama bu konuyu okuyup satıcıların fiyat kıracağını hiç sanmam ki konu ürün tercih ve seçim konusuna dönmüş çoktan...

Bu başlığın yeterli popülerlikle herşeyi yapabileceğine emin olun. Hele yeni nesil işlemcilerin gelmesi ile eldeki verileri güncelleyince, alınabilir ürünleri hemen tespit edebilmek büyük nimet. Aslında sıcak fırsatlara da açmayı düşünüyorum da ilgilenmek için yeterli vaktim yok. Bu başlık ilgi görmez ise müşteri olarak gücümüz de aynı oranda azalıyor zaten.

Şimdi detayını vermeyeceğim yakaldığım birkaç ayrıntı ile belki hepsi değil ama çoğu firmanın buraları takip ettiğini kendimce kesin biliyorum. Takip etmiyor olsalar dahi, tablodaki detaylara bakıp aynı fiyata 16GB 'lığını almak yerine 32GB 'lığını bir göz hızıyla tespit edip almaya "tercih ve seçim" ini yapmaya yardımcı olmak, firmaları doğru fiyatlandırmaya sıkıştırmak demek oluyor zaten.

Ürünün Fiyatını veya alıcı tercihini belirleyen tüm detayları listeye eklemeye çalıştım. Yani bu işlerden anlamayan biri dahi bu tablodaki doneler ile %80 oranında kararını verebilir diye düşünüyorum. Açıktan markaya yönlendirme kendime yakıştıramayacağım bir durum olur, ayrıca bunu bilin.

Ayrıca her durumda önerilere ve yanlışları düzeltmeye sonuna kadar varım.

• quote:

Orijinalden alıntı: bcekener

Merhaba, windows tabletlere mesale Casper Via T8W ye Matlab kurulumu yapabilirmiyim?

Normal masüstü PC 'ye kuruluyorsa bu tabletlere de kurulmaması için bir sebep göremiyorum. Eğer boyutu yüksek değilse tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koppa

quote:

Orijinalden alıntı: bcekener

Merhaba, windows tabletlere mesale Casper Via T8W ye Matlab kurulumu yapabilirmiyim?

Normal masüstü PC 'ye kuruluyorsa bu tabletlere de kurulmaması için bir sebep göremiyorum. Eğer boyutu yüksek değilse tabi.

Dostum yukarıdaki tablonda 8inç olan modellerin acaba hangilerinin boyutu 7inç olan tabletlere yakın. En küçük ebattaki 8" tableti almak istiyorum da 7inç olanlar çok sağlıklı değiller.
  • 64 gb ve 128 gb'lık cihazlar daha fazla olsa keşke 32 gb benim için yetersiz. öneriniz var mı?
  • Xit kullanıcısına yanıt
    8" lerde çerçeve boyutlarına model isimlerini aratarak ulaşabilirsin. Birbirlerinden çok farkları olacağını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cüneyt RC

64 gb ve 128 gb'lık cihazlar daha fazla olsa keşke 32 gb benim için yetersiz. öneriniz var mı?

64GB çok seçenek yok Z37xx işlemcili tabletlerde. Tablo harici 64GB tablet varsa da ben bilmiyorum.
  • Bence Windows un kullanım alanı düşünülürse 32 GB ın yeteceğini düşünmüyorum.
    Sistemin ne kadar kullanıyor Windows 10 sistemi ne kadar kullanacak o da belli değil?

Sizcede haklı değilmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghaneli -- 21 Mart 2015; 15:09:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghaneli

Bence Windows un kullanım alanı düşünülürse 32 GB ın yeteceğini düşünmüyorum.
    Sistemin ne kadar kullanıyor Windows 10 sistemi ne kadar kullanacak o da belli değil?

Sizcede haklı değilmiyim?

Kullanım amacını belirlemek çok önemli bence.

Kendimden örnek vereyim 16GB tabletimde son windows güncellemelerinin çoğu yüklü şu anda 3,5GB boş alanım var. Firefox, adobe flash, MP clasic, java, torrent programı, teamviewer vs yüklü. Daha büyük boyutlu yüklenmek istense, kurulumda müsade ederse SD karta programlar yüklenebilir. Ben HDMI ile monitöre aktarıp ordan HTPC/MediaPlayer amaçlı kullanıyorum ve memnunum. Hatta bu sistemi yükseltme peşindeyim.

İnternet gezintileri, media dosyaları, küçük programlar ile uygulamalar daha detaya inilirse küçük oyunlar bile oynayan var.

• Arkadaşlar hem mobil hem de klavye ile kullanımda ekranın yeterli olması için 10.1 inç iyi midir? 8 çok ufak gibi bu işler için. Ta200 mesela 12,5 inç tablet için çok mu büyük normal mi?

Yada normal bir şekilde 8inç kullanım hdmi ile monitor kullanımı yeterli olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkprlk35 -- 21 Mart 2015; 17:57:44 >
  • En alınası cihaz, Reeder 10.1'' ler gibi duruyor. iki farklı model var, sadece işlemciler farklı. 100 tl fark vermeye değer mi?

Konu sahibi arkadaş, en düşük fiyatı veren satıcıları da yazarsanız konu, daha da güzel olur.

Saygılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesut4.bahtiyar

En alınası cihaz, Reeder 10.1'' ler gibi duruyor. iki farklı model var, sadece işlemciler farklı. 100 tl fark vermeye değer mi?

Konu sahibi arkadaş, en düşük fiyatı veren satıcıları da yazarsanız konu, daha da güzel olur.

Saygılar.

Işlemciden dolayı tabletin çok farkettiğini, her ikisini de almış olan bir kullanıcıdan okumuştum. Bundan dolayı yeşil simgeli yapmıştım.

Aslında yüksek fiyatlı olanının yeşilini değiştirmek daha doğru olacak sanırım. Teşekkürler. Ofise geçtigimde düzelticem.

Tablo 'nun içine link eklenmiyor. Olabildiğince sade yapmaya gayret ettim, sütun sayısını arttırmamak adına model numarası ile google 'a sormak yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koppa -- 22 Mart 2015; 12:01:08 >

• eğer 400-500 tl para verecekseniz 2 gb ve 32 gb hdd den aşağı almayın ve tabii pili de iyi olsun..
  • Yarın bir tane alacağım. 2 tanesi arasında kaldım
    Casper N210 - 679 TL
    http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/CASPER-Nirvana-N210-10.1-in%C3%A7-Intel-Atom-Z3735G-1.33-GHz-2-GB-64-GB-Win-8.1-Ayr%C4%B1labilir-Klavyeli-Notebook,103452,504930,1935329.html?langId=-14
    Reeder W100ic - 499 TL
    http://www.bimeks.com.tr/urun/145134/reeder-w100ic.aspx

Casper sadece bellek olarak önde. Bu aradaki farka değermi diye düşünüyorum. Birde casper biraz çakma gibi geliyo kulağa. Güven vermiyo nedense xD

• on numara konu olmuş takip
  • Bir kaç sorum olacak, bu tabletler windows 8.1 pc olarak kullanılabilir mi? Hd film oynatma performansları nasıldır, reeder in en üst modelini alsam 720p ve 1080p mkv leri oynatır mı, hdmi ile lcdtv ye bağlayıp takılmadan izleyebilir miyim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel konu bende iş için bir tane windows tablet almayı düşünüyorum sanırım şuan en iyi fiyat performans ürünü reeder w100ic
  • Günlük kullanım olarak bir sorum olacak. 10 inç olan tabletler bilgisayar işlevselliği goruyor mu? 12.5 inç olanlar da var t200 gibi ama tablet olarak kullanılması zor gibi. Ayrıca eğer uygun değilse 7 veya 8 inç ile monitor mantıklı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Günlük kullanım olarak bir sorum olacak. 10 inç olan tabletler bilgisayar işlevselliği goruyor mu? 12.5 inç olanlar da var t200 gibi ama tablet olarak kullanılması zor gibi. Ayrıca eğer uygun değilse 7 veya 8 inç ile monitor mantıklı mı?

pc gibi kullanacaksan bunlara bak ..

http://forum.donanimhaber.com/m_99077678/mpage_2/f_//tm.htm#102605673
  • Dışarı çıktığımda nereye bağlayabilirim ki? Sanırım sormak istediğimi tam anlatamadım. 10 inç tablet iyi güzel de 12.5 inç çok mu büyük? 8inç tablet zevki nasıl kötü mü? Ayrıca bilgisayar olarak klavye takıldığında 8inç yeterli mi veya 10inç sorular bunlardı aslında.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.