Şimdi Ara

Windows tablet mi Yoksa Android mi? Neden Windows?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullanım amacı olarak sıralarsak sizce avantaj veya dezavantajları neler?
    Birinin yapıp diğerinin yapmadığı ne var ki ?
    Neden Windows?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Office programları daha rahat Windows'ta.

• Bilgisayar da kullandığın programları Windows tablete de yükleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: obsesoz

Office programları daha rahat Windows'ta.

hocam android veya ios'da mükemmel ofis programları var zaten sırf bunun için windows tablet almak mantıklı mı?

• windows her halükarda ios ve androidi tokatlar almak istersen tavsiye ederim android veya ios daha kolay çalışır daha az kaynak gerektir ama buna oranla onlarla yapabileceklerin sınırlıdır ama windows tablette masaüstünde çalıştırdığın her şeyi çalıştırabilirsin (tabi gta5 i full+full ayarlarda oynamaktan bahsetmiyorum) mesela videoda gördüm intel atom işlemcili tablete klavye mouse bağlayıp lol oynuyorlar. çok esnek kullanımı var
  • windows tablet olacaksa donanım güçlü olmalı. Android düşük donanımda seri çalışabiliyorken windows çalışmıyor.
  • Sektörde satış sorumlusu ve yönetici olarak çalışmış, 2004 senesinde Türkiye'de En çok PC satış ödüllü
    biri olarak; tablet araştırma sonuçlarını şöyle paylaşmak istedim

Donanımları ve fiyatları aynı olsaydı, satın alma tercihi genelde şöyle;
    1. Tercih Apple iPad 2. Tercih Windows 3. Tercih Android (tekrar edeyim Donanımları ve fiyatları aynı olsaydı)

Daha önce Samsung-android, BlackBerry QNX, iPad ios, reeder Win, reeder Android, kullandım. Eğitim ve sunu hazırlayan biriyim.
    Bu hafta bir tane tablet gerekti. Ve 350 TL bütçe ayırmıştım. Win 8.1 Casper T8W aldım (vatan 349 TL).
    Ama 800 TL bütçe ayıracak olsaydım, Ereyon'da 775 TL satılan Samsung Note 8'i kaçırmazdım, birinci tercihim Note Tablet olurdu.

Note serisi ve Lenovo Yoga gibi ürünler tasarım ve teknik açıdan çok iyiler. Platform olarak da Android; kolay kullanımı ve çok fazla
    ürün çeşidi sayesinde daha bir kaç yıl en çok satanlar listesinin başında olacaktır. (1995-2004 arası Nokia'lar gibi :)

iPad: Tasarım ve akıcılığı en iyi cihazlar bence iPad'ler. Ancak ben iPad (Apple ürünlerini 2 sebepten) almıyorum.
    Bir; Ürün ve hizmetleri çok pahalı. İki; Ürünlerin putlaştırılması. Bu iki sebeple Apple ürünlerini satın almıyorum.
    (Uygun fiyata satıldığında alanlara da bir şey demem)

Windows ve ofis i anlatmaya çok gerek yok. 2014 ikinci çeyrekten itibaren çıkan Win 8 tabletler Ofis ve Windows'un tüm nimetlerinden yararlandırıyor.
    En çok rağbet görenler; Casper, hp, Lenovo, reeder. (Şahsi tecrübem: reeder 'den uzak durulmalı. Hafta içinde aldığım 2 ürün de arızalı çıktı)
    http://www.vatanbilgisa...25557,p1125568,p1125572
    Bir haftalık kullanımla Casper Win 8.1 tablet tam istediğim gibi. Kitap ciltleri, Notebook ve Çanta taşıma derdim yok artık.
    Eğitim ve sunuların çoğuna tablet ile gidiyorum. (Sadece win. tablet isteyenler için HP'nin 89 usd.lik tableti var.)
    iPad; her cihazla uyum sağlamazdı, Android; sürekli ''com. Android hatası'' verirdi. Windows'ta da bluetooth hatası oluyor.

Ana fikir: 400 TL altında satılan tabletlerin hemen hepsinden uzak durulmalı.

Sonuç:
    Bütçe sıkıntı değilse 1. Samsung Note serisi, 2. iPad Retina, 3. Casper T8W /Toshiba Encore
    Bütçe sıkıntılı ise; Asus, Samsung, Acer'in 7'' ebatlı android tabletleri veya HP slade,
    Ortalama 400 TL bütçe varsa 8'' Windows 8.1 tabletleri
    Tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad mi macbook mu?
    6 yıl önce açıldı
    iOS mu Android mi? Buyrun yorumum
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: infileXible

Sektörde satış sorumlusu ve yönetici olarak çalışmış, 2004 senesinde Türkiye'de En çok PC satış ödüllü
    biri olarak; tablet araştırma sonuçlarını şöyle paylaşmak istedim

Donanımları ve fiyatları aynı olsaydı, satın alma tercihi genelde şöyle;
    1. Tercih Apple iPad 2. Tercih Windows 3. Tercih Android (tekrar edeyim Donanımları ve fiyatları aynı olsaydı)

Daha önce Samsung-android, BlackBerry QNX, iPad ios, reeder Win, reeder Android, kullandım. Eğitim ve sunu hazırlayan biriyim.
    Bu hafta bir tane tablet gerekti. Ve 350 TL bütçe ayırmıştım. Win 8.1 Casper T8W aldım (vatan 349 TL).
    Ama 800 TL bütçe ayıracak olsaydım, Ereyon'da 775 TL satılan Samsung Note 8'i kaçırmazdım, birinci tercihim Note Tablet olurdu.

Note serisi ve Lenovo Yoga gibi ürünler tasarım ve teknik açıdan çok iyiler. Platform olarak da Android; kolay kullanımı ve çok fazla
    ürün çeşidi sayesinde daha bir kaç yıl en çok satanlar listesinin başında olacaktır. (1995-2004 arası Nokia'lar gibi :)

iPad: Tasarım ve akıcılığı en iyi cihazlar bence iPad'ler. Ancak ben iPad (Apple ürünlerini 2 sebepten) almıyorum.
    Bir; Ürün ve hizmetleri çok pahalı. İki; Ürünlerin putlaştırılması. Bu iki sebeple Apple ürünlerini satın almıyorum.
    (Uygun fiyata satıldığında alanlara da bir şey demem)

Windows ve ofis i anlatmaya çok gerek yok. 2014 ikinci çeyrekten itibaren çıkan Win 8 tabletler Ofis ve Windows'un tüm nimetlerinden yararlandırıyor.
    En çok rağbet görenler; Casper, hp, Lenovo, reeder. (Şahsi tecrübem: reeder 'den uzak durulmalı. Hafta içinde aldığım 2 ürün de arızalı çıktı)
    http://www.vatanbilgisa...25557,p1125568,p1125572
    Bir haftalık kullanımla Casper Win 8.1 tablet tam istediğim gibi. Kitap ciltleri, Notebook ve Çanta taşıma derdim yok artık.
    Eğitim ve sunuların çoğuna tablet ile gidiyorum. (Sadece win. tablet isteyenler için HP'nin 89 usd.lik tableti var.)
    iPad; her cihazla uyum sağlamazdı, Android; sürekli ''com. Android hatası'' verirdi. Windows'ta da bluetooth hatası oluyor.

Ana fikir: 400 TL altında satılan tabletlerin hemen hepsinden uzak durulmalı.

Sonuç:
    Bütçe sıkıntı değilse 1. Samsung Note serisi, 2. iPad Retina, 3. Casper T8W /Toshiba Encore
    Bütçe sıkıntılı ise; Asus, Samsung, Acer'in 7'' ebatlı android tabletleri veya HP slade,
    Ortalama 400 TL bütçe varsa 8'' Windows 8.1 tabletleri
    Tavsiye ederim.

Şu an kullandığınız Windows tablet hangisi?

Ekran büyüklüğünde 8 inç sizce yeterlimi ben 8 inç leri çok yeterli bulmadım oyuncak gibi geliyor?

Reeder 64 gb lik w100i modelini düşünüyorum sizce nasıl

Windows olup Ucuz olan grafik işlemcisi olarak sizce en iyisi hangisi

• @Ghaneli
    Önce reeder A8iQ almıştım, arızalı çıkınca, A7iC aldım (3G li ve phone özellikli diye) ancak o da
    arızalı çıkınca reeder markasından soğudum.
    Şu an Casper T8W kullanıyorum. 2 konu dışında oldukça memnunum.
    1. 1GB Ram idare ediyor. 2.Bluetooth bazen bağlanmıyor.
    (ben hep kitap-word ve pdf-dosyaları ile çalışıyorum. PDF te sorun yok. Ama 800-900 sf.lık Word belgelerinin
    açılması uzun sürüyor. 2GB ram olsa daha rahat olurdu)

edit imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustakil_Yazar -- 16 Mart 2015; 0:33:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: infileXible

@Ghaneli
    Önce reeder A8iQ almıştım, arızalı çıkınca, A7iC aldım (3G li ve phone özellikli diye) ancak o da
    arızalı çıkınca reeder markasından soğudum.
    Şu an Casper T8W kullanıyorum. 2 konu dışında oldukça memnunum.
    1. 1GB Ram idare ediyor. 2.Bluetooth bazen bağlanmıyor.
    (ben hep kitap-word ve pdf-dosyaları ile çalışıyorum. PDF te sorun yok. Ama 800-900 sf.lık Word belgelerinin
    açılması uzun sürüyor. 2GB ram olsa daha rahat olurdu)

8 inç lik tablet Windows için küçük değilmi?

• Toshiba notebook ve Samsung Note2 telefonum var. Çantada, mont cebinde ve elimde her yere taşıyabileceğim
    ders ve sunumlarımı yapabileceğim tablete lazımdı, bu açıdan 8" Ekran boyutu benim için iyi.

10" Casper, reeder, Lenovo ve Toshiba'nın güzel ürünleri var. HP nin 800 TL lik mavi bir "ikisi bir arada"sı var incele istersen.
    Tüm cihazlar için son sözüm: kullanıcı yorumlarına bakmanı ve teknoloji markette yakından incelemeni tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.