Şimdi Ara

Windows tablete klavye önerisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Laptopumda onenote 2013 kullanıyorum (marketteki sürümü değil). Bir windows tablet alıp, klavye bağlayıp bununla yazayım diyorum.

Tabi işe önce klavyeden başlayayım çünkü klavyenin gecikme (latency) yapmaması çok önemli. Bu konuda klavye + iyi bir windows tablet kombinasyonu önerir misiniz?
    İşin püf noktası klavyenin latency yapmaması olduğu için klavye üzerinden gittim arkadaşlar.

örnek vermek gerekirse bu tableti aldığımız da yanına hangi klavyeyi önerirsiniz?

• celalcaner2 kullanıcısına yanıt
    Gecikme istemiyorsanız alacağınız klavyenin Bluetooth'lu olmaması gerekiyor. Bluetooth klavyelerde 1 saniyeyi aşmayan gecikmeler olabiliyor. Dolayısıyla en garanti yol kablolu klavyeler. Alacağınız tablette buna yönelik ekstra girişlerin olup olmadığına dikkat edin. Aksi halde çoklayıcı kullanmanız gerekebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdaresenturk -- 24 Nisan 2015; 1:23:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdaresenturk

Gecikme istemiyorsanız alacağınız klavyenin Bluetooth'lu olmaması gerekiyor. Bluetooth klavyelerde 1 saniyeyi aşmayan gecikmeler olabiliyor. Dolayısıyla en garanti yol kablolu klavyeler. Alacağınız tablette buna yönelik ekstra girişlerin olup olmadığına dikkat edin. Aksi halde çoklayıcı kullanmanız gerekebilir.

kablolu olarak önerebileceğiniz modeller var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wireless klavye önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Bluetooth klavye önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.