Şimdi Ara

Windows tabletler flash player çalıştırıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Flash player yüklenebilen Windows Tablet var mı? Mesela Legend Online gibi oyunları oynayabilmek için flash player yüklenmesi gerekiyor. Windows tabletler konusunda bilgim yok. Sadece windows mağazadaki uygulamalar mı çalışıyor , yoksa bilgisayar gibi aynı programları yükleyebiliyor muyuz? Reeder gibi ucuz ürünlerle yazdıklarım gerçekleştirilebilir mi?

• Evet aynen bildiğin ,bilgisayardaki windows işte.Her şey serbest ,rahat ol,keyfini çıkar
    Edit:Yanlız bir şartla,oda Recovery bölümünü silmediğin ve yedeklediğin sürece, rahat rahat kullanabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w835 -- 7 Temmuz 2015; 14:46:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • w835 W kullanıcısına yanıt
    Sağol dostum ben almadım bi arkadaşa bakıyoruz :)

Bilgi için teşekkürler ozaman android tabletler benim için biter. Windows Tablet dönemi başlar.
  • Birşey değil,arkadaşım.Gerçekten windows'un keyfi bir başka, tabletlerde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dikkat edin Windows RT olan bi tablet almayın önemli olan o.Gerçi Türkiye piyasasında zaten RT olan ürün yok ama olurda ucuz diye Surface RT falan almaya kalkarsanız almayın.x86 ve x64 exe dosyaları çalışmaz hem de Windows 10 güncellemesi almayacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

Dikkat edin Windows RT olan bi tablet almayın önemli olan o.Gerçi Türkiye piyasasında zaten RT olan ürün yok ama olurda ucuz diye Surface RT falan almaya kalkarsanız almayın.x86 ve x64 exe dosyaları çalışmaz hem de Windows 10 güncellemesi almayacaklar.

http://tr.aliexpress.com/item/Onda-V820w-Dual-Boot-Intel-Z3735F-Quad-Core-Tablet-PC-8-inch-IPS-Screen-2GB-32GB/32298390043.html
    linkteki tableti almıştım. genelde android kullanıyoruz. windowsu türkçeleştiremedim bi türlü. nasıl türkçeleştirecem onu araştırıyorum. RT olup olmadığını nasıl anlarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sacit

quote:

Dikkat edin Windows RT olan bi tablet almayın önemli olan o.Gerçi Türkiye piyasasında zaten RT olan ürün yok ama olurda ucuz diye Surface RT falan almaya kalkarsanız almayın.x86 ve x64 exe dosyaları çalışmaz hem de Windows 10 güncellemesi almayacaklar.

http://tr.aliexpress.com/item/Onda-V820w-Dual-Boot-Intel-Z3735F-Quad-Core-Tablet-PC-8-inch-IPS-Screen-2GB-32GB/32298390043.html
    linkteki tableti almıştım. genelde android kullanıyoruz. windowsu türkçeleştiremedim bi türlü. nasıl türkçeleştirecem onu araştırıyorum. RT olup olmadığını nasıl anlarım.

İşlemciden anlayabilirsiniz snapdragon,tegra vs. ise rtdir.Ama intel ise bildiğimiz x64 tabanlı işlemcidir.
    Dil için SL sürümü yüklüyse ekleyemezsiniz.Sağ taraftan çekin ve settings e girin soldan time and language girin sol taraftan 2.sıradaki region and language seçeneğini seçin add language deyip Turkish seçtikten sonra options deyip download language pack deyin indikten sonrada set as primary deyip yeniden başlatın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sacit

quote:

İşlemciden anlayabilirsiniz snapdragon,tegra vs. ise rtdir.Ama intel ise bildiğimiz x64 tabanlı işlemcidir.
    Dil için SL sürümü yüklüyse ekleyemezsiniz.Sağ taraftan çekin ve settings e girin soldan time and language girin sol taraftan 2.sıradaki region and language seçeneğini seçin add language deyip Turkish seçtikten sonra options deyip download language pack deyin indikten sonrada set as primary deyip yeniden başlatın.

teşekkürler....

• quote:

Orijinalden alıntı: rza_35

Sağol dostum ben almadım bi arkadaşa bakıyoruz :)

Bilgi için teşekkürler ozaman android tabletler benim için biter. Windows Tablet dönemi başlar.

dahili hafızası 32 gb altında olan tablet kesinlikle almayın.Nedenine gelince,
    windows sürekli güncelleme yapıyor ayrıca ofisti, market programları (artı gömülü recovery dosyası bu da 4.5 gb yer tutar) derken hafıza da hiç bi şey kalmıyor.
    şimdi windows 10 güncellemesi de geldi 3 gb boş yer istiyor bi düşünün 16 gb lık bir tablette yerle ilgili çok sıkıntı yaşarsanız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.