Şimdi Ara

Windows Thin Pc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
2.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Archos 9 tablet kullanıcısıyım kısaca 1.2 ghz işlemci 1 gb ram ve 60 gb. harddisk i var.Bu cihaz windows starter ile geliyor ancak aldığımda windows 7 home premium kurmuştum ve kullanmaya devam ediyorum.Geçenlerde tesadüfen internette rastladım windows thin pc diye bir sürüm çıkarmış anladığım kadarıyla bu işletim sistemi özellikle düşük özelliklerdeki bilgisayarlar için tasarlanmış daha hafif ve daha hızlı.

Sizin tavsiyeniz ne olur sizce bu işletim sistemine geçmelimiyim deneyen kullanan varmı acaba ? Archos 9 a hız performans konusunda bir katkısı olurmu ne dersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0M42 -- 22 Ağustos 2012; 1:52:21 >

• Tabletin şu anki haliyle memnunsan hiç uğraşma bence. Hocam o tabletlere nasıl format atıyorsunuz ben onu çok merak ediyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edemirbas -- 24 Ağustos 2012; 2:15:16 >
  • Bilindik yönden bir farkı yok windowsu usb belleğe wintoflash programı ile kuruyorum setup tan boot u usb ayarlıyorum usb ile açılınca devam ediyorum.

Thin pc yi kurdum zaten kullanmaktayım gerçekten çok hafif bir windows yapmışlar kurulduktan sonra 3 gb yer kaplıyor ve standart windows 7 ye göre çok hızlı çalışıyor.Notebook cihazımada bu işletim sistemini kurmayı düşünüyorum.
  • evet ben de kurdum kullanıyorum.kusursuz değil.Hızı mükemmel xp'den daha hızlı ve kararlı.Daha hiç hata falan da vermedi.mükemmel çalışıyor.Ama eğitim şart
    Sorunlar: 1.Lisanslama problemi var. En iyi durumda bile şimdilik sadece 180 günlk lisanslayabildim.Süre sonunda yenilenebiliyor.180 180 kullanıyorum şimdilik.
    2.MSN türü programlar framework istiyor.Bunu ekstra indirip kurmalısınız.windows update ile gelmiyor
    3.Windows bileşenlerini ekle kaldır menüsü yasaklı.Hiç kullanmadığınız programlar ölece duruyor,kaldıramıyorum.İE,windows mail,windows media player gibi programlar boşuna yer kaplıyor,daha hiç kullandığımı bilmem.Eklenti ile windows bileşenlerini ekle kaldırı çalıştırabildim ama bu defa da liste boş geliyor.İşe yaramadı yanı.Alınan hata(sistem yöneticiniz windows bileşenlerini engelledi)
    4.Bluethoot çalıştıramadım.Tüm driverlar yüklü ve düzgün çalışıyor ama denetim masasında simgesi yok.Window shearsh yüklü olmadığından ve yüklenemediğinden arayarak da bulamadım.Aygıtlarda falan da simge yok.Aslında bu en önemli sorun,bluetooth aktive edebilirsem başka işletim sistemine bakmam bile.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usb Mini Vista Mini Win7
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.