Şimdi Ara

Windows'un Depolama Aygıtlarını Tanımaması ve Sürücülerini Yükleyememesi (Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
92
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Not: Bu sorunu yaşayan kişilere yardımcı olması niteliğinde bir konudur, destek isteği değildir.

Windows'um yalnızca depolama aygıtlarını görmemeye başlamıştı yani depolama aygıtı olmayan usb cihazlarda sorun yoktu.

Aygıt yöneticisinde "Kod 28: Bu aygıtın sürücüleri yüklenmemiş" bu hatayı alıyordum cihazın açıklama kısmında. HW id ile arama yaptığımda da bir sonuca ulaşamamıştım. Üstelik sürücünün yazılımını internette ara dediğim zaman "aygıt sürücü yazılımı bulundu fakat yüklenemiyor" hatası alıyordum. Günlerce uğraştım ve çözümünü az önce buldum.

İlk önce C:/Windows/System32/DriverStore/FileRepository klasörüne giriyoruz. Sonra başında usb bulunan tüm klasörlerin içindeki dosyaları C:/Windows/Inf klasörüne kopyalıyoruz.

Sonra, Inf klasörünün tüm içeriğini kopyalayarak C'de açtığımız herhangi bir klasörün içine yapıştırıyoruz.

(Bundan sonraki madde için eğer sisteminiz Windows 8 ise gelişmiş başlangıç seçeneklerinden aygıt sürücüsü imzasını kapatmayı etkinleştiriyoruz)
    Aygıt Yöneticisine gelerek ünlem işaretli cihazımızın sürücüyü güncelleştir seçeneğine tıklıyoruz oradan bilgisayarımda ara diyoruz ve C'de oluşturduğumuz klasörü göstererek yüklemeyi tamamlıyoruz. İmza hatası verenler parantez içini okusun.

Sorun çözülmüştür...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.