Şimdi Ara

Windows'un zorunlu güncellemeleri binbir soruna yol açıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windows'un zorunlu güncellemeleri binbir soruna yol açıyor!
    Microsoft, yakın zamanda Windows 10 ve 11 PC’ler için Ocak 2025 güncellemesini sundu. Güncellemenin USB ses aygıtlarında (özellikle DAC cihazlarda) sorunlar yaşattığına dair çok şikayet var ancak tek sorun bu değil. Yayınlanan son zorunlu yamalar, USB bağlantıları, Bluetooth cihazları ve diğer birçok işlevde sorunlara neden oluyor.

Ayrıca Bkz.Windows 11'in HDR özelliği oyun deneyimini alt üst etti!

Ocak ayı güncellemesine dikkat!

Microsoft, bu ayın başlarında Windows 10 için KB5049981, Windows 11 24H2 için KB5050009 ve önceki Windows 11 sürümleri için KB5050021 güncellemelerini yayınladı. Üçü de rutin güvenlik güncelleştirmesi. Microsoft’un destek ekibi, bu güncelleştirmelerle ilgili belirli sorunları kabul etti. Ancak kullanıcılar, DAC sürücüleri, Wi-Fi bağlantısı ve USB aygıtları gibi başka hatalar bildirdi. Örneğin; KB5050009 güncellemesi sonrası web kamera ve Bluetooth kulaklığın çalışmaması sorunuyla karşılaşmak olası. Kesme Aracı, Alt+Tab işlevi ve Görev Yöneticisi gibi araçlarda da hatalarla karşılaşılabiliyor.

Microsoft, Windows 11 24H2 güncellemesine ilişkin olarak ta çok sayıda şikayet aldı. Zorunlu tutulan güncelleme, oyunlarda (özellikle Ubisoft oyunlarında), bazı SSD'lerde ve diğer bağlı aygıtlarda sorunlara neden oldu. Kullanıcılar, çökme sorunuyla karşı karşıya geldi. Kullanıcılar, tarayıcılar, yazıcılar ve modemler gibi eSCL tabanlı USB aygıtlarında sorunlar bildirdi. Şirket, bazı PC’lerde güncellemeyi geri çekti, bazılarında düzeltmeler yayınlayarak devam ediyor.

Kaynak:https://www.techspot.com/news/106523-windows-users-report-widespread-device-issues-following-january.html

• PC+Windows=Sorun

• Bizi Windows'tan kurtarana kadar yapay zekanın iyi bir seviyeye geldiğine inanmayacağım.

• Oyunlarda tamamen linux desteği gelse kimse windows’un yüzüne bile bakmaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yıllardır bu tip haber yapıyorsunuz daha br güncellemede sorun yaşamadım

• Geçen hafta win10 yüklü pc çöktü mavi ekranda açılmıyor onarım mavi ekranda kaldı format gerekiyor yerel yedeklemeden denedim olmadı. Üstüne win10 yüklü leptopta da arada takılma oluyor yani chromede anlık siyah ekrana düşüp kilitleniyor masaüstüne sağ tık yenileme yap diyorum chromeyi açıyorum anca düzeliyor. Şu win güncellemelerinden bıktık artık billahı bıktık.

• MSDN Ocak 2025 ISOsu indirmiştim bugün. SHA doğrulaması yaptım, USB'ye yazdım, tam formata giriyordum ki şimdi bu haber.. Korkuyorum forum :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • düzgün çalışan özellikleri nasıl bozmayı başarıyorlar.

• oktayakgoz kullanıcısına yanıt

milyonlarca windows cihaz var. binlerce parça var. illa ki bazı kullanıcılar sorun yaşayacaktır. önemli olan sorun genel olmasın.

• hepsi tekel olmanin simarikligi. tasarruf yapmak icin test ekibini dagitti, sorun cikarsa nasilsa kullanilardan feed back geliyor diyor.

• Windows xp, vista 7 den beridir USB hata ayiklama modu hatalari bitmedi. 404 errror, z'amk!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İlk dizüstü bilgisayarımda düzgün çalışan bluetooth'u güncelleme bozmuştu. Hala aynı microsoft planlı eskitme yöntemleriyle iş başında..

• macos sistemine alışınca windows sadece oyun bilgisayarı olarak aklımda yer ediniyor, bir kaç yıl sonra Apple oyun konusunda ciddi bir atılım yapacak bu stream sevisi olur, oyun entegresi olur, M saf gücü olur bilemem ama Apple yaparsa windows artık msn gibi tarih olabilir...

• oktayakgoz kullanıcısına yanıt

Belirli NVMe ssdlerde sorun yaratıyor, ben de bundan muzdaribim. Anlamadım gitti 5 sene mavi ekransız çalışan PC bu son aylarda durduk yere BSOD yiyiyor. Bir sebebi de görünürde yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kralsei.mp4 K kullanıcısına yanıt
    Evet, ya; nvme'lerde bir gariplik var. Ben de ikinciyi taktığım dizüstünde donmalar falan yaşıyorum. W 11

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lterlemez -- 29 Ocak 2025; 01:30:33 >
  • Windows'u (en azından bireysel versiyonlarını) MS'in elinden almaları gerekiyor, artık. Ya da en azından ikinci bir firmaya daha üretim hakkı tanımalılar. 2 Sürümle içinden geçtiler Windows'un...

• RichesMen kullanıcısına yanıt
    Apple'a kalırsak yine farketmez mesele dengede tutmak. Microsoft'un karşısına onu zorlayacak ciddi bir rakip çıkmalı ki kendilerine gelip adam akıllı iş yapmalılar bu ister Apple olsun ister başkası ama bir taraf ağır bastığı sürece yine bir yol olmaz.

• Bir tane sorunsuz güncellemeleri yok ya. Çinliler böyle böyle her şeyi elinizden alacak. İşinizi düzgün yapmıyorsunuz çünkü.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Linuxun desteklediği oyunları görsen şaşarsın sorun sorun alışkanlıklarda

• Linux kullanma oranı artmadan düzgün bir şey yapmayacaklar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.