Şimdi Ara

windows update otomatik restart:::??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi benim startup çubuğunda sarı bir ünlem işareti var windows update ile ilgili. Bu ikon dolayısıyla ikide bir pc kendi kendine 5 dakika içinde restart atma ya da erteleme diyaloğu çıkarıyor karşıma iki gündür. Çıkan diyalogda "Windows Update: Updating your computer is almost complete. Your computer needs to be restarted for the updates to take effect. Windows will restart your computer automatically in ... minutes" diyor. Bende işlerim henüz bitmediği için restart atamıyorum ve Restart Later diyorum.

Ben bu diyalogun zırt pırt karşıma çıkmasını nasıl engelleyebilirim:??

• yaf bi kere reset at gitsin
  • yaw sabahın 6 sı..amma güldüm mesaja..

yaw arkadaşım..at sende bi restart gitsin işte...cevabını kendin söylüyon zaten...

for the updates to take effect. Windows will restart your computer automatically in ... minutes" diyor. Bende işlerim henüz bitmediği için restart atamıyorum ve Restart Later diyorum..

• restart at ama bu arada bide service pack2 yüklü mü bak bakalım
    onu yüklersen sana devamlı soruyu sormayacaktır. yani windows güncellemesi
  • http://windowsupdate.microsoft.com/ güncellemelerini yap.

Eğer Güncelleme İstermiyorsan Başlat/Denetim Masasından Otomatik Güncelleştirmeleri Kapat Sağ Alttaki /!\ İşareti Kalksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeKiL -- 15 Nisan 2006; 11:33:06 >
  • Benim istediğim update olunca pc'nin kendini resetlemeye çalışmamasıydı ya arkadaşlar Neyse tamam otomatik update'leri kapattım herhalde birdaha karşıma çıkarmaz o diyaloğu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.