Bildirim
Windows Update Sorunu!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
0x80072EE7 hata kodu
Bu hatayı gidermek için, Hosts dosyasını inceleyin. (Bu dosyanın adı Hosts.sam da olabilir.) Dosyada Windows Update Web sitesi için herhangi bir statik IP adresi olmadığından emin olun.
Hosts dosyası C:\Windows\system32\drivers\etc klasöründe bulunur. Hosts dosyasını görüntülemek için, dosyayı Not Defteri ile ilişkilendirmeniz gerekir. Bunu yapmak için şu adımları izleyin: 1. Hosts dosyasını sağ tıklatın.
2. Birlikte Aç'ı tıklatın ve program listesinden Not Defteri'ni seçin.
Hosts dosyasında, Windows Update ile ilişkilendirilmiş statik bir IP adresi varsa, girdinin başına # işaretini ekleyerek devre dışı bırakın. Ayrıca satırı tümüyle silip Hosts dosyasını değişikliklerle kaydedebilirsiniz.
Not Web hızlandırıcılar, DNS hızlandırıcılar, DNS önbellek yardımcı programları ve Casus önleyiciler gibi programlar Hosts dosyanıza Windows Update Web sitesi için statik IP girdileri ekleyebilir. Bu durum Windows Update'in başarısız olmasına neden olabilir.
Windows sitesinden alıntıdır. Kolay gelsin.
-
Bir sorum daha olucak SP2 yüklemek için SP1 in yüklenmiş olması mı gerekli? -
hayır gerekmez.direk sp2 yi yüklersen zaten sp1i de yüklemiş olursun -
Peki Norton İnternet Security 2005 Windows Update i engeller mi? Demin yüklemem gereke update ler çıktı fakat hepsi başarısız oldu yüklenemedi acaba Norton yüzünden mi? Gerçi Norton u kapayınca da aynı sorun oluyo güncellemeler yüklemeye başladı diyo,bekliyo, bir süre sonra BAŞARISIZ diyo diğer güncellemeye geliyor sonra oda başarısız diyo diğerine geçio....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurcan83 -- 6 Ağustos 2005, 16:20:35 > -
darpa975 arkadaşıma yardımından dolayı teşekkür ederim şimdilik sorunum çözülmüştür. Herkese Kolay Gelsin... -
benim pc de birtürlü güncelleştirme yapamıyor microsoft update sitesine giriyorum güncelleştirmeleri yükle diyorum yüklemeye çalışıyor ondan sonra bazı güncelleştirmeler yüklenmedi diyor. .net framework, internet explorer 7.0 ve windows media player 11.0' yükliyemiyorum. yardım -
quote:
Orjinalden alıntı: n_yavuz
benim pc de birtürlü güncelleştirme yapamıyor microsoft update sitesine giriyorum güncelleştirmeleri yükle diyorum yüklemeye çalışıyor ondan sonra bazı güncelleştirmeler yüklenmedi diyor. .net framework, internet explorer 7.0 ve windows media player 11.0' yükliyemiyorum. yardım
Sanırım Windowsunuz şuanda yasal değil google da Legal XP olarak aratın bulursunuz kolay gelsin -
quote:
Orjinalden alıntı: engin1975
quote:
Orjinalden alıntı: n_yavuz
benim pc de birtürlü güncelleştirme yapamıyor microsoft update sitesine giriyorum güncelleştirmeleri yükle diyorum yüklemeye çalışıyor ondan sonra bazı güncelleştirmeler yüklenmedi diyor. .net framework, internet explorer 7.0 ve windows media player 11.0' yükliyemiyorum. yardım
Sanırım Windowsunuz şuanda yasal değil google da Legal XP olarak aratın bulursunuz kolay gelsin
yok ben legal yapmıştım o yeşil genuine yazısı görünüyor ama hiçbir güncelleştirme yapmıyor.
-
aynı sorun bende de varrr. -
kurtuldum xp_32 den, o kadar memnunumki,
2003_32 kurun yada daha iyisi kurabilirseniz XP_64
herikisindende o kadar memnunumki, ohhhhhhhhhhoh.
en son p2_700mhz, 256ram e 2003_32-R2 enterprise kurdum,
super calisiyor, catir catir
not: 2003_32-R2 enterprise kurmaya nietlenenler toplam 720mb olan 2 cd yi indirsinler,
sp2 updateini indirsinler
googleda onceden 2003_32 nin kisisel kullanim icin yapilmasi gereken 4, 5 tane ayari ogrensinler,
hayirli ugurlu olsunlar :> -
arkdaşlar bendede 80070643 hatası veriyor office live eklentisinde -
Güvenlik ayarlarından olabiliri.Benden bundan kaynaklanıyordun.İe 8 kullanıyorum ben.İnternet ayarlarından araçlar/ internet seçenekleri/güvenlik sekmesinden Tüm bölgeleri vasayılan düzeye sıfırlayı seçin.büyük ihtimal sorun çözülür. -
5 senelik konuya cevap yazmanın amacı nedir?
5 senedir adam sorununu çözemedi mi? -
Arkadaşlar Hangi Windows ürünü olursa olsun ilk yapmanız gereken şeyi söyliyim bunu microsoft da açıklamadığı halde belirtmek istiyorum . Microsoft Security Essentials yüklemeden işlem yapamaz yani bazı Windows update ayarlarını wirüs ilk kurulumda bile bozduğu için veya ayarları bir defaya mahsus kapatıp açtığınız için mecburen Windows update yapması için bilgisayarınıza Microsoft Security Essentials kurduktan sonra tarama yapınız ve tüm bulunan virüsleri silip; otomatik kendisinin gelmesini bekleyin ilk kendisi manuel olarak windows xp lerde sarı ünlem işareti olarak gelir , windows 7 ve 8 lerde yeni güncelleştirmeler var diye mesaj ikonu çıkabilir orada elle seçerek ilk güncellemeyi yapınız ve sonradan windows xp için internet explorer araçlar bölümünden windows updateyi çalıştırın ve güncellemelerinize tekrar kavuşmuş olacaksınız iyi çalışmalar dilerim
Artvin Devlet Hastanesi Bilgi işlem
Mustafa UYGUR
iletişim : 0535 831 7454
-
-
-
ARKADAŞLAR YARDIM EDER MİSİNİZ?
http://forum.donanimhaber.com/m_113209087/f_//tm.htm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X