Orjinal Vista HP x86 kullanıyorum bilgisayarı her acısımda bi update gelıyor soyle toptan bi guncelleme yapamayacakmıyım guncelle restart at guncelle restart at bıktım...
Sürekli update çıkıyor yapacak bişey yok .Yeni format attıysan servis paketlerini önceden indirip kurarsan baya bi update yükünden kurtulursun .
karşıdan Yükle ,Güncelleme kurma konusunu bana bırak, dersin olur biter
İlk 1 hafta öyle idare edeceksin, yeni kurunca biraz can sıkıyor ama sonradan nadir olarak güncelleme yüklüyor. Toptan indirmeniz mümkün değil maalesef.
arkadaşlar benim sorum şu... bilgisayarımda vista yüklü..bütün güncelleştirmeler yapılmış..ben şimdi bilgisayara format atmak istesem bu güncelleştirmeleri tekrar internetden indirmeden bilgisayara tekrar nasıl kurarım?...yani bu güncelleştirmelerin yapıldığı bir klasör varda oraya mı yüklüyor ..onu alıp başka yere yedeklesem ,tekrar format atıp internet üzerinden güncellemeleri beklemeden bu yedeklediğim güncellemeleri tekrar yükleyebilirmiyim...en iyisi bu konuda bana detaylı bilgi verebilirmisiniz?..neler yapmam gerekiyor?..ilgilenen arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim..
quote:
Orijinalden alıntı: erolbey
arkadaşlar benim sorum şu... bilgisayarımda vista yüklü..bütün güncelleştirmeler yapılmış..ben şimdi bilgisayara format atmak istesem bu güncelleştirmeleri tekrar internetden indirmeden bilgisayara tekrar nasıl kurarım?...yani bu güncelleştirmelerin yapıldığı bir klasör varda oraya mı yüklüyor ..onu alıp başka yere yedeklesem ,tekrar format atıp internet üzerinden güncellemeleri beklemeden bu yedeklediğim güncellemeleri tekrar yükleyebilirmiyim...en iyisi bu konuda bana detaylı bilgi verebilirmisiniz?..neler yapmam gerekiyor?..ilgilenen arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim..
Maalesef böyle bir şey yapmanız mümkün değil. Belli bir dosyada saklamıyor Windows güncelleştirmeleri, o yüzden format çekerseniz güncelleştirmeleri tekrar baştan kuracaktır Windows.