Şimdi Ara

windows uyarı sesleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ne yaptıysam windows uyarı seslerini alamıyorum messenger, oturum açma,kapama vs. denetim masası ses ayarı ses efekti windows varsayılan yaptım değiştirdim farklı sesler uyguladım ama olmuyor.ses kartım onboard (asus p4v800x anakart) soundmax ses kartı driverı kullanıyorum.
    daha önce via ac 97 falan kullandım ama yinede olmuyor. yardımcı olursanız sevinirim.(bu arada ses driver cd si yok bende)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borki -- 2 Aralık 2005, 1:55:28 >

• peki denetim masasındaki ses efekti ve ses aygıtları ayarlarında ses efekti ayarlarında listedeki ses dosyaları calısıyomu. ya da ses duzeni altındaki ayar sessizde olabilir mi?
  • Merhaba, ilk önce konuyu anlamız açısından "Aygıt Yöneticisinde" ses bölümünde herhangi bir "!" işareti varmı ? Driverin doğru tanınmamış veya yanlış driveri yüklemiş olabilirsin. Veya üstadın dediği gibi ses efektlerinin hiçbiri açık olamayabilir. Çok basit bir program ismi veriyorum bu program ile ses kartının modelini ve Serinosuna kadar herşeyini görebileceksin. Bundan sonrawww.modem-drivers.com bir kullanıcı açarak kendi driverini indir.

Programın adı :everesthome220 kuruluma ihtiyaç duymamaktadır. bilgisayarında herhangi bir bölüme kopyala ve everest.exe çalıştır bundan sonra bilgisayarının tüm ayrıntılarını gösterecektir.

Saygılarımla

• ilkönce ilgin için teşekkür ederim.dediklerini yaptım.everest programını yükledim ve ses kartım onboard olduğu için cipsetim via vt8237 olarak görüyor verdiğin siteden driverı yükledim fakat ses çıkışlarında problem oluyor microfon girişinden ses alabiliyorum sadece öteki girişlerden ses vermiyor ve esas sorunum olan uyarı seslerini genede alamadım.ama ankartımın sitesinde(asus p4 v800-x) sitesinde ses kartımın driverını soundmax olarak gösteriyor onu yükledim ses çıkışları düzene girdi fakat uyarı sesleri hala çıkmıyor.ayrıca denetim masası-ses efektleri bölümüne girdiğimde ses önizleme play düğmesi var ona basılmıyor.sesleri değiştiriyorum yinede olmuyor.ne yapacam bilmiyorum.ne messengerın zevki kaldı ne bilgisayarın yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.