Merhabalar kayıt defteri düzenleyicisinden kurulum diskini değiştirdim fakat Windows'un bu sürümünde hataya neden oluyormuş . Hiçbir şey açılmıyor görev yöneticisi, cmd, kayıt defteri, düzenleyicisi vs. Dizin bulunamadı gibi bir hata veriyorlar. Ne yapmam lazım .Kayıt defteri düzenleyicisi açılmadığı için değiştiremiyorum da. |
Windows uygulamalarının dizini bozuldu
-
-
Merhaba forumdaş geçmiş olsun.
Sistem geri yükleme denedin mi?
Eğer olmuyorsa ve kurtarma seçeneklerinde komut satırı açabiliyorsan "regedit" yazabilirsin. Ama bu açtığın Kayıt Defteri , kurtarma ortamına aittir. Senin dikkatle File > Load Hive kullanman gerekir.
HKEY_LOCAL_MACHINE \SYSTEM: C:\windows\system32\config\system
HKEY_LOCAL_MACHINE \SOFTWARE: C:\windows\system32\config\software
HKEY_USERS \Default: C:\windows\system32\config\default
HKEY_CURRENT_USER: C:\windows\ntuser.dat
Değişikliği hangi Kayıt Defteri anahtarında yaptıysan o dosyayı "Load" yapıp düzenle, sonra "Unload" yap.
Kusura bakma ben ayrıntısını unuttum sadece ipucunu veriyorum.
-
Bir türlü geri yükleyemedim herhangi bir video var mı bununla ilgili? Çok sıkıştım şuanda hiçbir şey çalışmıyor
-
Hocam Kurtarma oturumu açabiliyorsan, komut satırından Regedit çalıştır. Orada sol üstteki Dosya seçeneğinden Load/Yükle yap, Windows'un kurulu olduğu dizine git ....\windows\system32\config\software dosyasını seç... Değiştirdiğin değeri düzenledikten sonra, Unload yap.
Daha da yapamazsan neyse ne Dosyalarını kurtar baştan kur Windows'u.
Dosyalarını kurtarmak için en pratik yol
- İlla ki WinRAR yüklüdür bilgisayarında, Kurtarma oturumu açabiliyorsan, komut satırından dikkatle gezin, Winrar.exe'yi bulup çalıştır. Genelde D: sürücüsünde oluyor Windows dosyaları. O yüzden D:\Program Files\WinRAR\Winrar.exe yazabilirsin. Arayüzle daha kolay taşırsın, arşivlersin kurtacağın diske.
- Veya Hiren's Boot CD. İçinde envai çeşit araç var. Belki Windows'unu bile kurtarabilirsin. Uzun bi süre oldu.
-
Yok hocam düzelmedi bir türlü mecbur format attım. Teşekkür ederim yardımınız için :)
-
Hayırlı olsun hocam. Format en iyisiydi zaten.
Mutlaka Sistem Geri Yükleme özelliği açık olsun. Temizleme uygulamalarının o dosyaları silmesine izin verme. Bazen yerden kazanmak için kapasitesini de azaltıyoruz da işte sonra böyle günler mumla arıyoruz.
Benzer içerikler
- youtube altyazı türkçe olmuyor
- windows 7 fotoğraf görüntüleyicisi indir
- word kelimeler arası boşluk problemi
- nokia güvenlik kodu
- eventsetinformation yordam giriş noktası advapi32.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı
- ekran kartı resetleme
- suya düşen telefon
- dlss nedir
- komut istemi
- video boyutu küçültme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X