Şimdi Ara

Windows ve Android'i biraraya getiren ilginç tasarım : Pipo X9

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows ve Android'i biraraya getiren ilginç tasarım : Pipo X9

Çin'in önemli mobil cihaz üreticilerinden birisi olan Pipo, Windows 10 ve Android işletim sistemini biraraya getirdiği alışılmadık bir tasarıma sahip X9 adlı tablet modeline resmiyet kazandırdı.

8.9 inçlik dokunmatik ekranında 1920x1200 piksel çözünürlük sunan Pipo X9, herkese hitap etmeyecek bir kullanım şeklinde sahip. Tablet ve bir dock ünitesini biraraya getirmiş gibi görünen tasarımda batarya desteği olmadığı için prize bağlı kullanmak zorundasınız. Yani tablet bir masaüstü sistemi haline gelmiş. Bu bakımdan daha çok ofis kullanımına yönelik olarak tercih edilebilir. 

Bay Trail tabanlı 1.33GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli Intel Z3736F yongasetinden gücünü alan cihaz 2GB DDR3L RAM ve 32GB artırılabilir kapasite barındırıyor. Giriş seviyesine hitap eden Pipo X9 bu bakımdan performans konusunda da çok iddialı değil. 

Cihaz Windows 10 ve Android 4.4 işletim sistemini aynı çatı altında topluyor. Böylelikle kullanıcı ihtiyaç durumuna göre platformlar arasında geçiş yapabiliyor. Bluetooth 4.0, WiFi, Ethernet, entegre hoparlör gibi özellikler bulunan model 135$ fiyat etiketi ile 2 Ekim'de satışa sunulacak.  

• Fiyat iyiymiş be...

• Gayet güzel bence. Fiyatı da uygun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batarya olaymış iyimiş.

• Telefonların bile 4 GB çıkmaya yakın olduğu dönemde 2 GB RAM nedir şaka gibi. Hele de işletim sistemi Android iken.

• Bir önceki modeli BURADA 115 dolara satılıyor. Ekranı küçük ve çözünürlüğü düşük ama hafızası 64gb. İlk modeldeki ekran windows lisansına para vermemek için koyulmuştu. Bu modelde ekranı çok daha kullanılabilir hale getirmişler, gayet güzel olmuş.
  • Haberde belirtildiği gibi ofis kullanımlarında ucuz ve kullanışlı bir alet olabilir ama onun dışında kullanım alanı düşünemedim. Ucuz diye de prizin yanında yaşamak zorunda olduğum bi aleti almazdım :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilmeyen de uzaktan tablet sanar bunu.
  • değişik kullanıcı deneyimi sunacak gibi fiyatta öyle çok değil gibi....

• Ah nerede doların 1.5 tl olduğu günler düşünsenize şunu 200 küsür tlye alıyorsunuz ..

• adamlar stand için üretmiş resmen.
  • windowsa ayrıca para vereckmıyız, 1-2 sene sonra linsanınız bitt ifalan deme olasılıkları var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: wickersan

windowsa ayrıca para vereckmıyız, 1-2 sene sonra linsanınız bitt ifalan deme olasılıkları var mı?

200 veya 250 dolar ve altı ürünlerde Windows lisans parası almıyor diye hatırlıyorum.

• Beğenmedim, o kadar yüksek tabanın içi boş mu?
  • Guzel

• cemecem21 kullanıcısına yanıt
    Ürünün fiyatı değil ekran boyutu önemli olan. Ekran boyutuna bakarak ücretsiz veriyor lisansı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C45F7D4AF -- 8 Eylül 2015; 9:39:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bankamatikler geldi aklıma hemen.
    artık bankalar bu sekilde tabletler kullanırlar heralde.
  • Bunu bilmiyordum. Bilgilendirme için teşekkür ederim. Doğrusu bu lisans mevzusunu gördüğüm cihazlar notebook vb. cihazlar olunca karıştırıdım herhalde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.