Selamlar , Daha önce Windows vista + Sp1 kurmuştum fakat bütün driver güncellemeleri vs çabalarıma rağmen mp3 dinlerken , oyunlarda ( filmlerde olmayabilir emin değilim ) sadece ön 2 hoparlörden ses geliyordu. bir süre araştırıp uğraşmama rağmen sorunu çözemedim. Mecburen Sp3 lü Xp ye döndüm. Şu anda vistada realtek onboard ses kartı ile düzgünce 5+1 ses alabilen varmı ? Yardımlar ve yorumlar için şimdiden teşekkürler
creative'de de aynı sorun yaşanıyordu. sorun creative tarafından çıkarılan driver ile kısmen çözüldü. realtek'in son driverini yükle.. belki işe yarar..
Yazıyı inceledim kısaca hoparlör doldurma olayını anlatmış bunu daha önce yaptığımda arka hoparlörden öne kıyasla çok az ve boğuk bir ses geliyor Xp de aldığım 4+1 ses ile bunun arasında malesef dağlar kadar fark var. hatta ses seviye farkından arkadan hiç ses gelmiyor gibi oluyor
uzun lafın kısası vista sp1 kurup extra birşeyler yapmadan düzgün surround ses sistemi kullanılamıyor mu hala ? anladığım kadarı ile bu sorun aynen devam ediyor
Bende şuanda 5+1 ses alamıyorum yokmu çözüm arkadaşlar?
Ben sırf bu yüzden xp'ye geri dönüş yaptım.
Aynı problem bendede var. Bıktım artık uğraşmaktan çektim 5+1 in fişini kulaklıkla takılıyorum
Bende sırf bunun yüzünden gidip adanm gibi bi 5+1 ses kartı alıcam.. Ayrıca şöyle bir sorum var 7+1 ses akrtı alıp onu 5+1 kullanabilirmiyiz?
Evet kullanabilirsin.
hmm iyi ozaman.. Teşekkürler..
quote:
Orjinalden alıntı: Flee
Evet kullanabilirsin.
ben uzun süredir vistada 5+1 ses alıyorum sorunsuz bir şekilde. on-board ses kartım var realtek hd olandan. ses kartına ait kasanın arkasındaki 6 adet çıkıştan 3'ünü kullanarak alıyorum. xp de de böyleydi vistada da aynı sorunsuz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme