Bildirim
Windows Vista Premium 32 Bit TR - 64 Bit TR upgrade
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
kredi kartı hesabın girersin bilgisayarıma sağ tuş tıkla orada yükselt seçeneğini tıkla sonra kredi kartı bilgilerini vver.tabi bir miktar amerikan doları karşılığında 64 bit e çevirebilirsin -
Bu 32bit ile 64bit işletim sistemi arasındaki fark ne?Bende 32bit vista premium kullanıyorum 64 bite geçsem ne kazanırım ne kaybederim?Oyun ve uygulamalarda bi hız kazanırmıyım? -
Bilgisayarla birlikte verilen işletim sistemleri yükseltilemiyormuş maalesef. Bunu bilgisayarın bir donanımı olarak görüyorlarmış. Ne mantık ama... -
quote:
Orjinalden alıntı: thebaylo
Bu 32bit ile 64bit işletim sistemi arasındaki fark ne?Bende 32bit vista premium kullanıyorum 64 bite geçsem ne kazanırım ne kaybederim?Oyun ve uygulamalarda bi hız kazanırmıyım?
+++++++++
Yeni bi 64 bitlik vista alsam ne kazanırım yardımcı olurmusunuz?normal şuan ki programlar falan çalışırmı?Kısaca bu 64bitlik işletim sistemleri hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum!!!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X