Şimdi Ara

Windows Vista Starter Edition Soruları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar notebook a hiç bulaşmadım(vistaya da) şimdiye kadar.Bir arkadaşa Elektro worldun laptopunu aldım içinde vista starter edition var.

1-)Etkinleştirmedim daha;nete giriyo,oyun oynuyo yani denediğim her türlü işi yapıyo.Etkinleştirmeden devam edeyim mi ? 26 günüm kalmış.Bitince nolacak çalışamaz hale mi gelecek ?

2-)Sağ köşede transparan halde "Windows Vista Starter" yazısı var etkinleştirince gidecek mi yoksa hep mi olacak ?

3-)Ilk elime aldığımda çok sorunluydu(bana göre) bi progRamı açarken on türlü denetimden geçiriyo bana soruyo falan yani.Windows güvenlik duvarını deactive ettim,kullanıcı hesabı denetimini kapattım,windows defender diye bişey var onu deactive etttim.Windows güvenlik merkezini kapattım.
    Soruyorum size acaba bunlardan kapatmamam gereken bişey var mıydı mesela defender galiba antivirüs gibi bişşey di mi ?

4-)Bu starter edition vista nın ultimate versiyondan eksikliği nedir bildiklerinizi söyler misiniz ?

5-)Çok eksiği var diyelim yükseltme sürümünü edinmek mi daha iyidir yoksa full sürüm satın almak mı ?

6-)Bunu beş para harcamadan vista ultimate yapabilirmiyiz (anladınız siz ne demek istediğimi) ? Çünkü windows vistada o işi yapamadılar diye biliyorum ben ?

• yok mu hiç cevap
  • Merhaba Vista Starteri bilmiyorum ama xp starter iğrençti onu bililyorum çözünürlük program çalıştırma kısıtlaması filan vardı.
    1. Bir an önce yap daha sonra tembelliğe girersin öyle kalır benim başıma geldi açılmıyor windows
    2.bilmiyorum
    3. onuda kapatabilirsin defenter spyware korumasıdır.
    4.dediğim gibi xp starter gibiyse işe yaramaz
    5.Yükselme yapamazsın en iyisi ultimate almak ama home premiumda işini görür o kadar parayı boş yere verme.
    6. Yaparsın her işin çözümü var
  • ultimate edition la farkı nedir bunun ?

Bi de basic edition diye bişey var starter le aynı mı bu basic ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows Xp 2024 edition?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.