Şimdi Ara

Windows vista Starter etkinleştirme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar telefonla etkinleştirip kodu almıştım daha önce , az önce format attım aynı kodu kabul etmiyor artık , tekrar aradım belirtilen numarayı ,bana yine aynı kodu verdi tekrar denedim olmadı . Etkinleştirmek için 3 gün kaldı diyor ne yapmam gerek ne önerirsiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: u700vs

arkadaşlar telefonla etkinleştirip kodu almıştım daha önce , az önce format attım aynı kodu kabul etmiyor artık , tekrar aradım belirtilen numarayı ,bana yine aynı kodu verdi tekrar denedim olmadı . Etkinleştirmek için 3 gün kaldı diyor ne yapmam gerek ne önerirsiniz ?

İnternetten sağlam bir windows7 ultimate bul onu kur. Sırf orjinal olsun diye vista starter kullanılmaz. Bilgisayarına yazık...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adem369

quote:

Orijinalden alıntı: u700vs

arkadaşlar telefonla etkinleştirip kodu almıştım daha önce , az önce format attım aynı kodu kabul etmiyor artık , tekrar aradım belirtilen numarayı ,bana yine aynı kodu verdi tekrar denedim olmadı . Etkinleştirmek için 3 gün kaldı diyor ne yapmam gerek ne önerirsiniz ?

İnternetten sağlam bir windows7 ultimate bul onu kur. Sırf orjinal olsun diye vista starter kullanılmaz. Bilgisayarına yazık...

sagol valla bende dedigin gibi yaptım ultimate yükledim pc ye etkinleştirme problemi içinde bi program bulup hallettim .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.