arkadaşlar telefonla etkinleştirip kodu almıştım daha önce , az önce format attım aynı kodu kabul etmiyor artık , tekrar aradım belirtilen numarayı ,bana yine aynı kodu verdi tekrar denedim olmadı . Etkinleştirmek için 3 gün kaldı diyor ne yapmam gerek ne önerirsiniz ?
quote:
Orijinalden alıntı: u700vs
arkadaşlar telefonla etkinleştirip kodu almıştım daha önce , az önce format attım aynı kodu kabul etmiyor artık , tekrar aradım belirtilen numarayı ,bana yine aynı kodu verdi tekrar denedim olmadı . Etkinleştirmek için 3 gün kaldı diyor ne yapmam gerek ne önerirsiniz ?
İnternetten sağlam bir windows7 ultimate bul onu kur. Sırf orjinal olsun diye vista starter kullanılmaz. Bilgisayarına yazık...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: adem369
quote:
Orijinalden alıntı: u700vs
İnternetten sağlam bir windows7 ultimate bul onu kur. Sırf orjinal olsun diye vista starter kullanılmaz. Bilgisayarına yazık...
sagol valla bende dedigin gibi yaptım ultimate yükledim pc ye etkinleştirme problemi içinde bi program bulup hallettim .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme