Şimdi Ara

windows vista home premium OemAct?? nedir bu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar basliktaki isletim sistemini nereden indirebilirim? bir yakinimin kasasinin uzerinde orjinal serial mevcut, bu isletim sisteminin cd si kayip
    google amcaya sordum windows vista home premium x64 ve windows vista home premium x86 gibi acaip seyler cikti karsima hangi surumu indircem orjinal seriali kullanmak icin, ....oemact ne demek

tesekkurler

• Elinde orijinal key varsa cd/dvd'nin orijinal olması şart değil, sonuçta para verdiğin şey key.
    Dvd'yi nasıl temin edeceğini sen bilirsin artık. İndirilecek adresi burda sorman bile yasak normalde.

Kasadaki etikette kaç bit olduğuna dair bilgi de olması gerek, bir daha bakman gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blufer -- 13 Ocak 2009; 3:47:42 >
  • 32 bit oldugunu gordum, yasak olacak bir sey degil sanirim, zaten forum kurallarina uyan birisiyim, siz de diyorsunuz sonucta pra verilmis ve para verildigi icin cd veya dvd herneyse ona ihtiyacim var, microsoftun resmi sitesinde isletim sistemi indir diye bir secenek yok mecburen piyasadakilerden indirecegim, ben de bunu soruyorum iste nerden nasil indircem, direkt demiyorum ki yasa disi yollardan indircem
    cevap icin tesekkurler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 Pro RTM nedir ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.