Şimdi Ara

Windows Vista-Windows 7 de oynanamayan oyunların listesi (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
59.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada söylemeyi unuttum oyun sorunsuz açılıo hiç bişey çıkmadan gri ekran çıkıo ekran kartım NVIDIA GeForce 7300 SE /7200 YARDIM EDERSENİZ ÇOOOK ÇOOOOK SEWİNİRİM
  • win7 de hitman oyunları oynanamıyor ancak bir dosya eksik dio onu bulup indirip system 32 nin içine atınca oynaya bilirsiniz
  • nasıl adamsınız ya bişey rica ettik kimse tinlamıo böylemi yardım ediouz siz
  • fifa manager 10 çalışmadı vistada..
  • ben buldum windows 7 de çalışmayan bir oyun championship manager 2007.çalıştırmanın bir yolu varsa yardımcı olun biriniz lütfen :D
  • Bende win7 64 bit kullanıyorum gecen gün BF2142 deluxe edition orjinal aldım yükledim ve ea kayıtını kaptım fakat multiplayer a giremiyorum serverlar açılmıyor singleplayerda sorun yok oynıyabiliyorum bana bu konuda yardımcı olabilicek bir arkadaş varmı?
  • 64 bit Win7'de bir tek Mafia 1'de sorun çıkardı. Ama Mafia 2'de çıkmadı sorun çok şükür.
  • Godfather vista da çalışmıyordu ama güzel bi oyunda değil zaten
  • XPAND RALLY adlı oyun çalışmıyor..! Listeye ekleyebilirsin dicem de ortada liste yok
  • Bu sayfa açılmış ama konularla ilgilenen kimse gözükmüyor herkezin sorunu var ama cevap yazan yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarisakal

quote:

Orijinalden alıntı: g.adr

Fallout 3'u Win 7 64-Bit'te sorunsuz calistiran varsa nasil yaptigini soylesin helal olsun dicem.

ben sorunsuz çalıştırıyorum.ne gibi sorun yaşıyosunuz. (helal olsunumu isterim o ayrı:))

nasıl çalıştırıyorsun. ben çalıştıramıyorum bir türlü. oyun açılıyor, new game diyorum, çocuk doğuyor sonra donuyor oyun. görev yöneticisinden kapatmak zorunda kalıyorum oyunu.
  • Windows 7 üstünde bir çok oyun oynadım ama hiç bir sıkıntı yaşamadım şu zamana kadar.. Tabi çok eski oyunların setuplarını kurmayı bile denemedim fakat 1 seneye yakın bir süredir windows 7 kullanıyorum..
  • @SiLo!

sanırım fallout 3 denemediniz
  • fifa 2002 yi bile çalıştırdım windows 7 de yahu :D xp service pack 2 de bile çalılşmıyordu gerisini siz düşünün.
  • bende yok butun oyunları açtı windows 7 64 bit
  • Windows 7 bütün eski oyunlarda kıllık çıkarıyor.

mesela KOTOR 1 ve 2, Cm 01/02 hepsinde arıza çıkarıyor. oyun başlıyor biraz ilerliyorsun belli bir yerden sonra atıyor oyundan.
  • windows 7 bütün eski yeni olan oyunlar oynanıyormu ben fifa 2008 oyununu denedim oynayamıyorum çok kasma yapıyor ama xp sp3 çok rahat fifa 2008 oyunu oynuyorum malesef windows 7oynayamıyorum varmı bu nun çözümü arkadaşlar kolay gelsin herkese
  • quote:

Orijinalden alıntı: süpergtacı

windows 7 de direk çalışmayan tek oyun var gta IV . setub una sağ tıklayıp uyumluluk xp yapmanız gerekiyor böylece çalışıyor setub

hiçte böyle bişey yok işletim sistemim win 7 64bit home pre gta4 ü yükler yüklemez açabildim hiçte uyumlulukla ilgili birşeyi değiştirmedim
  • Şu vistadan bi kurtulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgasim

windows 7 bütün eski yeni olan oyunlar oynanıyormu ben fifa 2008 oyununu denedim oynayamıyorum çok kasma yapıyor ama xp sp3 çok rahat fifa 2008 oyunu oynuyorum malesef windows 7oynayamıyorum varmı bu nun çözümü arkadaşlar kolay gelsin herkese

Fifa 2008 eski bir oyun mu? 2 yıl öncenin oyunu. Eski oyun Kotor 1 ve 2'dir, Age of Empire 2 ve 3'tür, Championship Manager 01-02'dir. Bunlara eski oyun denir iki yıl öncenin oyunlarına değil.

Ayrıca dene bakalım bu oyunları oynayabilecekmisin.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.