Şimdi Ara

Windows Vista-Windows 7 de oynanamayan oyunların listesi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
59.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pwnography!

Grim Fandango W7 x64'de problem çıkarıyor malesef... Türkçe yama çıktı diye indirdim, 1.20 gb boşa gitti :)

bu oyun 10 yıllık falan var sanırım. level dergisi vermişti bunu yıllar önce hey gidi hey :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: lals

vista ile win7 bir cok oyunda sorunlu

ciddi olamazsın?

bilip bilmeden atmayın bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kènan

Windows 7'de Daemon Toolsu düzgünce kurup çalıştırabilen var mı ?

Çalıştırıyorum programı DVD sürücüsünü görmüyor sanki ve oyunun setupını devreye sokmuyor. DVD sürücümde sorun yok Xp de tekrar denedim ve sorunsuz bir şekilde çalıştı.

Daemon Toolsu bende çalıştıramadım Win 7'de.Onun yerine PowerISO kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Game_Shadow_

GTA III vistada çalışmıyor

tam oyunu açarken siyah ekranda kalıyor

Ben oynadım vistada... ama gta1-2'yi oynayamadım nostalji yapayım dedım oynamıor oynayan var mı
  • quote:

Ağustos ayından beri Windows 7 7600 rtm versiyonunu kullanıyorum, hiç bir oyunda sıkıntı çekmedim, ve güncel oyunları her zaman takip eden birisiyim.
  • Cs oynatıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

quote:

Ağustos ayından beri Windows 7 7600 rtm versiyonunu kullanıyorum, hiç bir oyunda sıkıntı çekmedim, ve güncel oyunları her zaman takip eden birisiyim.

Güncel oyunlarda sorun yapmaz zaten.

Yahu, Fahrenheit ve Baldur's Gate için bir çözüm yolu yok mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Edmun_Dantes

Win 7'de C.S. 1.6 oynatmıyor.
    Age Of Empires 2 renk hatası veriyor.

Vistada Farcry 1 oynayamamıştım. Windows 7 de denemedim.

CS: 1.6
    CS: Source
    Team Fortress 2

windows 7 64 bit ile oynuyorum rahat rahat herhangi bir sorun yok. Ayrica;

resident evil 5
    Borderlands
    Batman

bunlarida oynuyorum sorun yok..
  • vistada oynanamayan oyun görmedim şimdiye kadar.. ama windows 7 de oynanamayan oyun varsa da updatelerle sp lerle fln düzeltirler.. vistadada öyle olmuştu.
  • ben the godfather 1 i oynayamamıştım vistada windows 7 de denemedim ama xp de sorunsuz çalışıyordu
  • PC'nize XP Pro + Win 7 kurun. Sorunlardan kurtulun.
  • nfs shift vistada ne yaptıysak calısmadı
  • win 7 de age of bile çalışıyor uyumluluk modu olmadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnimePiggy

quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

quote:

Güncel oyunlarda sorun yapmaz zaten.

Yahu, Fahrenheit ve Baldur's Gate için bir çözüm yolu yok mu

Fahrenheit'ı bilmem de Baldur's Gate için aşağıdaki sitede yazmış olduğum çözümü uygulayabilirsin. Çözüm Pool Of Radiance 2 için, ancak bana bunu öğreten eleman Planescape Torment için denemiş ve sorununu çözmüştü. Bu arada Baldur's Gate 2'nin Vista'da grafiksel bozulma olmadan düzgün çalışması için 3d hızlandırıcıyı kapat. Baldur's Gate 1'de böyle bir seçeneğin olmadığından dediğim yöntemi deneyebilirsin. Yöntem tarafımdan bütün IE oyunları için denenmiş ve başarılı olmuştur.

http://www.gamebanshee.com/forums/pool-of-radiance-ruins-of-myth-drannor-13/how-to-solve-graphical-glitches-in-vista-guide-116056.html

Sana tavsiyem eski oyunları seven bir insansan makineni Dual Boot yap. Benim sistemim de hem Vista hem XP mevcut. Ayrıca Vista'da Virtual Machine ile Windows 98 de yüklü.

Eski oyunların yeni bilgisayarlarda sorunlar yaratması yalnızca işletim sisteminden kaynaklı değil. Yeni ekran kartı sürücüleri de problem yaratabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: angaraeski

Kardeş öncelikle başlık çok yerinde olmuş.Vista'da oynanmayan oyun yok yav.1995'te yapılmış oyunlar bile çalışıyorAma Windows 7'de çalışmayan oyun varsa bilsek çok iyi olur.Ona göre geçeceğim.Eğer çoğu oyunda sorun çıkartıyorsa işim olmaz.

Windows 7 Vista'nın geliştirilmiş bir sürümüdür. Windows Vista 95 ise Windows 7 ise 98'dir. Dolayısıyla Vista'da sorun yaşatmayan oyun 7'de de çıkarmaz. Çıkaranlarda da uyumluluğu seçersen bütün sıkıntı hallolacaktır.
  • Çok sağ ol Gokyabgu, bayramda bir el atayım anlattıklarına.
  • left 4 dead winows 7 64bit te sorunsuz çalışıyormu deneyen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: LINEBACKER

left 4 dead winows 7 64bit te sorunsuz çalışıyormu deneyen varmı

L4D2 ve L4D ı sorunsuz oynadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LINEBACKER

left 4 dead winows 7 64bit te sorunsuz çalışıyormu deneyen varmı

Ewt Çalışıyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.