Şimdi Ara

Windows Vista-Windows 7 de oynanamayan oyunların listesi (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
59.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sağolun arkadaşlar satın aldım oyunu steam de 7$ a düşürmüşler online takılalım biraz
  • Windows 7de GTA IV te bi tek aşırı fazla FPS düşüklüğü yaşadım onun dışında bütün oyunlar tıkır tıkır çalışıyor
  • worms world party vista64bitde oynanıyo ama windows764bitde renkleri bozuk çalışıyor.
  • second life dıye bır oyun var ınternet uzerınden oynanıyor ev arkdaşımla benım notebooklarımız aynı onda vısta var bnde wın 7 ultımate fakat onda calısıyor bnde calısmıyor tum uyumluluk yollarını denedım hatta vırtual pc kurup xp modunda bıle denedım bu seferde goruntuyu 32 bıt ıstedı 156 bıten yukarı secemıyorum vırtual pc de ondan calısmıyor
  • Generalsdan hala bi ses yok sanırım window7 64 biti sırf bu oyun çalışmıyo die format atıp xp yüklemeyi düşünyormm
  • vistada diablo 2 zorluyor ya. anlamadım gitti. kasacağından değil tabi de bilmiyorum uyumluluk sorunu var heralde. paneldeki hp yi kullanıyorum. oyunda garip bi kasma var. beceremedim gitti. nasıl çözeriz bilen varmı
  • vistada fahrenheit i çalıştrablen varmı yaw önceden baya bi önceden xp de oynuodm gzl di yaıda brkmştm şmdi cnm oynamak istedi ynlız malum vista işte...acaba açablen varsa nsl açtığını söleyblrmii ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: cell34

vistada fahrenheit i çalıştrablen varmı yaw önceden baya bi önceden xp de oynuodm gzl di yaıda brkmştm şmdi cnm oynamak istedi ynlız malum vista işte...acaba açablen varsa nsl açtığını söleyblrmii ???

• Generally adlı mini bir oyunu çalıştıramıyorum Win7 Ultimate 64 bitte gittiğim heryere yüklerim özellikle 2 ve üstü kişi olunca inanılmaz zevkli bir oyundur
  • Güzel konu olmuş..
  • win 7 bende de pis 7li oynayamıyorum ne yapcam yardımm :))
  • fahrenheit win 7 dede calismiyor hatta yuklenmiyor bile
  • Salt sikinti yaa... CPU'n hyper thread destekliyse oradan sorun cikariyor kimi oyun kapaniyor. HT kapatman gerekiyor. 4 cekirdekliyse 2 cekirdekten fazlasini istemiyor, takilmalar yapiyor. Hadi bakalim oyunun yapilandirmasinda oynamalar yap bu sefer.. Age of 2 de dedikleri gibi renkler rezil. Bu ne boyle yahu ne bicim isletim sistemidir bu anasini sattiminin Win 7 64 biti...
  • ya o age of 2 için yeni bi bat mı exe mi bişey yapmışlardı win7 de düzgün çalışsın diye internette biraz araştırma yap istersen.
  • Fallout 3'u Win 7 64-Bit'te sorunsuz calistiran varsa nasil yaptigini soylesin helal olsun dicem.
  • bende win7 32bit home edition war lord of the rings 2 yi yükledim oyuna tıklıyorum sonra yanıt vermiyo diyo kapatıyo sırf bunun için xp ye düşürcem orjinal win7 yi :S:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: g.adr

Fallout 3'u Win 7 64-Bit'te sorunsuz calistiran varsa nasil yaptigini soylesin helal olsun dicem.

ben sorunsuz çalıştırıyorum.ne gibi sorun yaşıyosunuz. (helal olsunumu isterim o ayrı:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: paratuzağı

worms world party vista64bitde oynanıyo ama windows764bitde renkleri bozuk çalışıyor.

Aynı şekilde tüm 2d worms serisi.

98 uyumluluğuyla düzeliyor bende ama. (WWP hariç)

Beyler be COD 4 Singleplayer çalıştıramadım W7 64 bit.
  • pes 6 win7 64 bit nasıl çalıştırırım :(
  • beyler 18 wheels of haulin vistada çalışmıyor yada ben yapamadım 4 gündür ugrasıorum bi bilgisi olan warsa yardımcı olsun yeniyim daha delirmek üzereyim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.