Şimdi Ara

Windows Vista-Windows 7 de oynanamayan oyunların listesi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
59.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok yerinde bi konu olmuş ii düşünmüşsün arkadaşım
    İlk olarak windows 7 64 bit den inanılmaz memnunum çok fazla oyun denedim yeni eski bi tek sorunu Generals serisinde yaşadım ne yaptıysam çalıştıramadım işin kötü olan yanı generals deluxe edition orjinal olan oyunlarımın arasında (çalışmamasının sebebide EA games EAsy System Info dan analiz yaptığında Windows7 görmüyo bide rami yetersiz görüyo 4 gb remide görmemsi ilginç tabi)
    Bi şekilde patch bulup yada çalıştıran warsa Generalsı burdan paylaşırsa süperr olur...

• Peki arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Windows 7 de xp de ki sürücüleri windows 7 de de kullanabiliyor muyuz? Malum Creative 5.1 Live Ses kartım var Vista için Sürücü yapmamış Creative hiç bir destek yapmamış.
  • Open Falcon'u Windowns 7 de calistiramadım. Daha doğrusu calisti fakat görüntüler de bozukluklar vardı. Ekran kartı ya da driver dicem ama xp de hiç bir sorun yok :(

Bozuk hali :(

Windows Vista-Windows 7 de oynanamayan oyunların listesi

Normalde bu şekilde olması gerek.

Windows Vista-Windows 7 de oynanamayan oyunların listesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bullseye_00 -- 4 Eylül 2009; 2:30:15 >

• Hitman 2 eski versiyon oynatmıyor :D Ama son çıkan haliyle oynanabiliyor
  • Benim tek Sorunum Win7 64Bit'de Sxe çalışmıyor.
  • Windows 7'de sorunsuz Fifa 99 bile oynadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

Şu büyük listede yanlışlıklar var . cs 1.6 çalıştı bende sırf meraktan girip denedim ( win7 )

Hocam o liste oynayanabilen oyunların listesi oynanamayanların değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Voilet

quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

Şu büyük listede yanlışlıklar var . cs 1.6 çalıştı bende sırf meraktan girip denedim ( win7 )

Hocam o liste oynayanabilen oyunların listesi oynanamayanların değil.

Başlıktan etkilendim birde kırmızı ilen yazmışlar ama yanlış okuma kurbanı olmuşum . Neyse sileyim msjı millete yanlış bilgi vermeyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Voilet

Peki arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Windows 7 de xp de ki sürücüleri windows 7 de de kullanabiliyor muyuz? Malum Creative 5.1 Live Ses kartım var Vista için Sürücü yapmamış Creative hiç bir destek yapmamış.

Ben bugün sitesinden (sitesi) bişiler buldum bendede aynı sorun var deneyeceğim bunu umarım çalışır.
  • Ben civilization 4 ü win 7 de çalıştıramadım(64 bit). Windows un bu sürümü ile uyumsuz diyor :(
  • free running de windows 7 64bit de çalışmıyo
    ama gears of war çalışıyo co-op bile oynadık
  • Win 7 64 bitte Splinter Cell Chaos Theory çalışmıyor.. Üstelik elimde orjinal oyun var yamalar vs hepsini kurmama rağmen çalıştıramadım.. Sanırım şu zamanının koruması starforce yüzünden gibi geliyor....
  • Ne olur bunlara yama gelir mi?
  • tek sorum olucak.pc de pek oyun oynayan birisi degilim.pes 2010 çalışıyor mu 7'de tabiki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Discopolis -- 27 Ekim 2009; 1:18:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Discopolis

tek sorum olucak.pc de pek oyun oynayan birisi degilim.pes 2010 çalışıyor mu 7'de tabiki?

Sorunsuz çalışıyor.Yalnız monitörü,windows 7 59hz gördüğünden yatay senkronizasyon(vsync) devreye girmiyor.(1080p'de)Bunun içinde direct refresh programıyla monitörü 60hertz'e zorlayıp oyuna giriyoruz.Bu sayede vsync sorunu çözülmüş oluyor.

Free Running 64 bitte kesinlikle çalışmıyor.
    Gears of War'da save sorunu var ama netteki bir profil dosyasıyla save problemi aşılabiliyor.
    Daemon tools'un son sürümünün lite olanı sorunsuz çalışıyor
    Sxe kesinlikle çalışmıyor dolayısıyla C.S. serverlarına girme sorunu devam ediyor.
    The Path oyununda karakter kaplamaları gözükmüyor fps kamerası gibi görüyor oyunu.

• Win 7'de C.S. 1.6 oynatmıyor.
    Age Of Empires 2 renk hatası veriyor.

Vistada Farcry 1 oynayamamıştım. Windows 7 de denemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: köroğlu__

Win 7'de C.S. 1.6 oynatmıyor.
    Age Of Empires 2 renk hatası veriyor.

Vistada Farcry 1 oynayamamıştım. Windows 7 de denemedim.

win 7 de cs.s 1.6 oynanıyor gta ve diğer oyunların çoğunun kurulumundada bi sorun yok ama oyunların patchleri olsun oyunları desteleyecek vga ve audio driverlar olsun yada diğer oyun oynamak için gerekli bileşenler multi vs.de gerekli sistem ayarları henüz tam oturmuş değil oyunu kurarken sorun vermese oyun içi veriyor mesela bir oyunun iki patchini yüklerken en son güncel olan patch da hata veriyor tüm bunların düzeltilmesi için daha zamana ihtiyaç var sanırım xp ve vista ile karşılaştırınca yeni çıkan bir işletim sistemi için ne kadar iyi olsada henüz vista nın şu andaki konumuna gelebilmiş değil oyun konusunda en azından şu günler için çok oyun oynayanlar özellikle her oyunu yükleyip bir kere deneyenler için win 7 ye geçmek pek iyi bir seçenek gibi gözükmüyor

• Pek oynayan olduğunu sanmam ama Generally isimli küçük boyutlu araba yarışı oyununu da oynayamadım neyazıkki, oyun eski biraz ve 16 renk modunda çalışıyo buyüzden renkler bozuk çıkıyo win7 de.
  • Grim Fandango W7 x64'de problem çıkarıyor malesef... Türkçe yama çıktı diye indirdim, 1.20 gb boşa gitti :)
  • Command & Conquer: Generals window7 64 bitde oynayan warmı yada çözümünü bulmuş olan....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.