Şimdi Ara

Windows Vistada Video Sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarım hp pavilion dv 6000.
    Daha önce xp işletim sistemi vardı, sonra vista yükledim.

Yalnız bu vistadan hiç memnun kalmadım.Birçok programa hata veriyor.Moviemakerden film yapıyım dedim,movie maker yok.Hadi neyse internetten bi program indiriyim dedim,bu seferde o programın yaptığı videoları okumuyor.media playerde çalıştırıyorum,hata veriyor.divxplus playerde çalıştırıyım diyorum yine hata veriyor.

Cep telefonumun videolarını daha önce xp açıyordu şimdi bu lanet işletim sistemi onlarada hata veriyor.

Yardımcı olursanız sevinirim(Sakın geri xp yükle gibi kısa ve öz cevaplar vermeyin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıraslan -- 29 Aralık 2010; 12:57:17 >

• büyük bir olasılıkla app crash hatası alıyorsundur. bu hatayla ilgili sonuçları araştırıp bulabilirsin. movie maker2 internetten bulup yükleyebilirsin. vistanın bir sürü çeşidi var. ben ultimate kullanıyorum ve çok memnunum. hatta şöyle diyebilirim win7 vardı ve ben memnun kalmayıp vista yükledim.şarjım falan win7 den en az yarım saat fark etti. biraz daha kurcalayın hemen silip xp ye dönmeyin
  • Teşekkür ederim.Hatanın çözümünü kısmi olarak çözdüm diyebilirim.Movie maker2 yi indirdim,çok güzel bi program,hoşuma gitti.Yinede oluşan videolara hata veriyordu sistem.
    Yalnız bu arada vista çöktü
    Windows 7 kurdum şu anda.Bakalım alışma süresindeyim bu sistemi,olmadı geri vistaya dönebilirim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.