Şimdi Ara

Windows xp açıklar virüsler trojanlar spamlar windowsun reklamımı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hiç düşündünüzmü bu açıklar bilerekmi bu virüslerin trojanların spamların sisteme girmesi bir reklammı bilerekmi açıklar bırakılıyor windowsta piyasada bir canlılkımı getirtirmeye çalıştırılıyor windowsta yoksa bunlar windowsun sürekli akıllarda kalması içinmi reklammı bukadar paranın döndüğü bir piyasada bence hiç saf düşünmeyin mesala örnek diğer bir örnek office yazılımı microsoftun şey yapıcaksınız oraya gir buraya gir kendine bağımlı hale getirmeye çalışıyor ve yapıyorda en büyük trojan windowsun kendisinde değilmiydi windiows media playeri kullananlar bilir size sormadan internete bağlanmaya çalışıyor ve bilgiler hoppp karşıya tabii zone alrmlar gibi yazılımlar olmasa ruhumuz duymayacaktı şimdi günah çıkartılıyor hata raporunda hata raporu oluşuturulacak ama kişisel bilgileriniz kesinlikle gönderilmeyecek bu cümleler sanki önceden yaptımda limdi yapmayacam gibi... BAKINIZ BEN BİLE FARKINDA OLMADAN REKLAMINI YAPTIM GÖRÜYORSUNUZ DEĞİLMİ ZİHİNLERE YAZILMAK

• pek sanmıyorum yoksa açıkları kapamak için niye yamalar üretip emek harcasınlar.
  • Bak yapmak istediği şu.Bazı şeyler resmi siteden yükleniyor di mi?İşte burda da veri alışverişi yaparken senin orji. mi yoksa sahte mi kullandığını yakalıyor.Aynı şey bu yamalar için geçerli.Bide bi bilgisayar dergisinde okudum,program hata verince bilgi gönderilsin mi diyor ya?Onun içeriğinde en son kullandığın program neleryüklü,sistem donanımı vb. şeyler microsofta yollanıyor.Bunu gördüm hiç yollamamıştım ve yollamam.
  • tabii ki o kadar yamalar yapıp yada yaptık diyip insanların gözlerini boyıcaklar
  • arkadaşlar bence yanlı şdusunuyorsunuz admalar tabıkı bılerek yapıyorlar su an bır mıcrossoft bıle spyware , ve antivirus olayına gırıyor bu işten adamlar nasıl mılyon dolarlar kazanıyor bılıyormusunuz bu başlı başına bır sektor , tabıkı tam destek verıcekler..
  • Orijinalinden alıntı: moonwalker_arc

tabii ki o kadar yamalar yapıp yada yaptık diyip insanların gözlerini boyıcaklar

Orijinalinden alıntı: enginguzelsoy

arkadaşlar bence yanlı şdusunuyorsunuz admalar tabıkı bılerek yapıyorlar su an bır mıcrossoft bıle spyware , ve antivirus olayına gırıyor bu işten adamlar nasıl mılyon dolarlar kazanıyor bılıyormusunuz bu başlı başına bır sektor , tabıkı tam destek verıcekler..
    [/quote

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark MAchine -- 14 Ağustos 2005, 19:06:36 >
  • ne alakası var saçmalamayalım.
    quote:

Orijinalinden alıntı: Dark MAchine

Arkadaşlar hiç düşündünüzmü bu açıklar bilerekmi bu virüslerin trojanların spamların sisteme girmesi bir reklammı bilerekmi açıklar bırakılıyor windowsta piyasada bir canlılkımı getirtirmeye çalıştırılıyor windowsta yoksa bunlar windowsun sürekli akıllarda kalması içinmi reklammı bukadar paranın döndüğü bir piyasada bence hiç saf düşünmeyin mesala örnek diğer bir örnek office yazılımı microsoftun şey yapıcaksınız oraya gir buraya gir kendine bağımlı hale getirmeye çalışıyor ve yapıyorda en büyük trojan windowsun kendisinde değilmiydi windiows media playeri kullananlar bilir size sormadan internete bağlanmaya çalışıyor ve bilgiler hoppp karşıya tabii zone alrmlar gibi yazılımlar olmasa ruhumuz duymayacaktı şimdi günah çıkartılıyor hata raporunda hata raporu oluşuturulacak ama kişisel bilgileriniz kesinlikle gönderilmeyecek bu cümleler sanki önceden yaptımda limdi yapmayacam gibi... BAKINIZ BEN BİLE FARKINDA OLMADAN REKLAMINI YAPTIM GÖRÜYORSUNUZ DEĞİLMİ ZİHİNLERE YAZILMAK

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalinden alıntı: Dark MAchine

Arkadaşlar hiç düşündünüzmü bu açıklar bilerekmi bu virüslerin trojanların spamların sisteme girmesi bir reklammı bilerekmi açıklar bırakılıyor windowsta piyasada bir canlılkımı getirtirmeye çalıştırılıyor windowsta yoksa bunlar windowsun sürekli akıllarda kalması içinmi reklammı bukadar paranın döndüğü bir piyasada bence hiç saf düşünmeyin mesala örnek diğer bir örnek office yazılımı microsoftun şey yapıcaksınız oraya gir buraya gir kendine bağımlı hale getirmeye çalışıyor ve yapıyorda en büyük trojan windowsun kendisinde değilmiydi windiows media playeri kullananlar bilir size sormadan internete bağlanmaya çalışıyor ve bilgiler hoppp karşıya tabii zone alrmlar gibi yazılımlar olmasa ruhumuz duymayacaktı şimdi günah çıkartılıyor hata raporunda hata raporu oluşuturulacak ama kişisel bilgileriniz kesinlikle gönderilmeyecek bu cümleler sanki önceden yaptımda limdi yapmayacam gibi... BAKINIZ BEN BİLE FARKINDA OLMADAN REKLAMINI YAPTIM GÖRÜYORSUNUZ DEĞİLMİ ZİHİNLERE YAZILMAK

komplo teorileri

• Bu ne biçim komplo teorisi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.