Şimdi Ara

windows xp de ilk defa karşılaştığım bir sorun?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar xp de karşıma sürekli böyle bir şey çıkıyor.internette iken oyun oynuyorken desktop da bir kaç dk. dolanınca vs. boyle bir şey geliyor ekrana.eğer ekranda yaznı yazmazsam bilgisayarı kapatmak durumunda kalıyorum...

şimdiden teşekkürler.bakın buraya yazıyorken bile çıktı(=

windows xp de ilk defa karşılaştığım bir sorun?

• sistemi güzel bir antivirus ve antispy programlarıyla taramanı tavsiye ederim...
  • anladım olumlu veya olumsuz bir şey olursa cevap atıcam.teşekkürler..
  • tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama resimde zaman aşımına uğradığı için böyle bi yazı yazmanızı istediğini söylüyor bir nevi parola gibi ama zaman aşımına uğrayan ne p.c aktif halde kullanırken böyle bi uyarı alman bunun ekran koruyucu gibi bir koruyucu olmadığını gösterir resimde direk olarak Windows Xp Microsoft tarzı bi yazı yazması aklıma kurduğun bi paket, yama veya tema tarzı bir ekten kaynaklanabileceği
  • anladm.ben bir ara win xp teması yüklüyordum.ondan dolayı oldu o zmn.bilgilendirme için teşekkürler..
  • yardımcı olabiliysek önemli deil paylaşmak güzeldir...

ama bunlar çözüm olmadıysa yaz tekrardan çözüm arayalım
  • eğer arkdaşalrımız dediği gibi bu işlemlerdede başarısız olursan direk format at sorunu kökten hallet
  • avg antivirus ve ad-aware ile tarattrdm olmadı.bir de tema olarak baktımda bu bilgisayara yüklememşm tema
    bir pack falan da yok.galiba son çare format atmak.

dikkat ettim de genelde oyun oynarken çıkıyor bu sorun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.