Şimdi Ara

Windows XP Dosya Uzantisi problemi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayarımdaki bazı dosya uzantılarını özellikle (MP3) gizleyemiyorum.
    Örnek: "Demek Akalin - Tatil.mp3" gibi aslına bakarsaniz bunca zamandır pc kullanıcısı
    olduğum halde buna takıldığıma şaştım.Ama ne demişler el elden üstündür herzaman
    danışmakta fayda var..
    Unutmadan Klasör özelliklerinden bilinen dosya türleri için uzantıyı gizle operasyonunu yaptım (aşağıdaki resimdede görüleceği gibi) sonuç başarısız.
    Sistemi geri aldım yine sonuç başarısız.
    Reg kayıtlarını düzenledim sonuç yine başarısız.
    Görüşler için şimdiden teşekkürler.

Not: Forumda konuya ilişkin bir ÇÖZÜM bulamadım.Bu nedenle yeni konu açtım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mimhane -- 25 Aralık 2008; 3:07:02 >

• Bilinen dosya türlerinde .mp3 uzantısı vardır herhalde. Aklıma ilk o geldi. Dosya türlerinden bir bak bakalım. Bir de dosya ismi öyle olabilir mi? Yani uzantıları göster deyince "dosyaAdi.mp3.mp3" gibi birşey olmuyor değil mi? Onu da kontrol etmişsindir herhalde ama aklıma bunlar geldi şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxiyavuz -- 25 Aralık 2008; 13:16:05 >
  • maxiyavuz arkadaşım öncelikle ilgin için teşekkürler.
    Dediğin yöntemler sorunun kaynağını teşkil ediyor zaten.Bilinen dosya türlerinde MP3 formatı var evet ve yukarıdaki resimdeki gibi klasör ayarı yaptığımız zaman bu uzantıların görünmemesi gerek normalde..
    Benimde problem burda başlıyo zaten Heralde biyerde büyük bir eksiklik var sistem bazında.
    İlgin için teşekkürler tekrar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    xp sp2 windosw update problemi
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.