Merhaba değerli arkadaşlar, Benim bilgisayarımla ilgili bir sorunum var. Acer TravelMate 2420 dizüstü bilgisayar kullanıyorum. Bilgisayarı ilk aldığımda Orjinal Windows Xp Home Edition yazılımla beraber gelmişti. Bilgisayarımda bir sorun çıktığı zaman Acer eRecovery'i kullanarak bilgisayarı ilk haline getirebiliyordum. Geçenlerde format attım bilgisayarıma Boot Cd'si de oluşturmamıştım. Şimdi geri yükleyemediğim için bir türlü bilgisayarımı ilk haline getiremiyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?
Başka bir Acer dizüstü bilgisayarından Boot Cd'si olştursam benim bilgisayarımda bunu kullanabilirmiyim?
arkadaşlar Ls 50a model Lg notebook un space tuşu ortadan ikiye kırıldı. bunların parçalarını nereden nasıl bulaiblirim. bilen arkadaş varmı acaba?? acilen yardımlarınızı bekliyorum. mail atabilirsiniz : emrehanci1979@yahoo.com saygılarımla...
quote:Orjinalden alıntı: mguler89 Merhaba değerli arkadaşlar, Benim bilgisayarımla ilgili bir sorunum var. Acer TravelMate 2420 dizüstü bilgisayar kullanıyorum. Bilgisayarı ilk aldığımda Orjinal Windows Xp Home Edition yazılımla beraber gelmişti. Bilgisayarımda bir sorun çıktığı zaman Acer eRecovery'i kullanarak bilgisayarı ilk haline getirebiliyordum. Geçenlerde format attım bilgisayarıma Boot Cd'si de oluşturmamıştım. Şimdi geri yükleyemediğim için bir türlü bilgisayarımı ilk haline getiremiyorum. Ne yapmamı önerirsiniz? dostum ben sorunu tam anlamadım aynı model dizüstünden kullanıyorum bende,format attım demişsin üzerine XP kurmadın mı peki? Xp kurdun da lisans problemi mi yaşıyosun başlıkta lisans yazmışsın daha açıklayıcı olursan yardım alabilirsin.