Şimdi Ara

Windows Xp Home Edition Lisans?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim bilgisayarımla ilgili bir sorunum var.

Acer TravelMate 2420 dizüstü bilgisayar kullanıyorum. Bilgisayarı ilk aldığımda Orjinal Windows Xp Home Edition yazılımla beraber gelmişti.

Bilgisayarımda bir sorun çıktığı zaman Acer eRecovery'i kullanarak bilgisayarı ilk haline getirebiliyordum.

Geçenlerde format attım bilgisayarıma Boot Cd'si de oluşturmamıştım. Şimdi geri yükleyemediğim için bir türlü bilgisayarımı ilk haline getiremiyorum.

Ne yapmamı önerirsiniz?

• Başka bir Acer dizüstü bilgisayarından Boot Cd'si olştursam benim bilgisayarımda bunu kullanabilirmiyim?
  • malesef kullanamazsın
  • arkadaşlar Ls 50a model Lg notebook un space tuşu ortadan ikiye kırıldı.
    bunların parçalarını nereden nasıl bulaiblirim.
    bilen arkadaş varmı acaba??

acilen yardımlarınızı bekliyorum.

mail atabilirsiniz : emrehanci1979@yahoo.com

saygılarımla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mguler89

Merhaba değerli arkadaşlar,

Benim bilgisayarımla ilgili bir sorunum var.

Acer TravelMate 2420 dizüstü bilgisayar kullanıyorum. Bilgisayarı ilk aldığımda Orjinal Windows Xp Home Edition yazılımla beraber gelmişti.

Bilgisayarımda bir sorun çıktığı zaman Acer eRecovery'i kullanarak bilgisayarı ilk haline getirebiliyordum.

Geçenlerde format attım bilgisayarıma Boot Cd'si de oluşturmamıştım. Şimdi geri yükleyemediğim için bir türlü bilgisayarımı ilk haline getiremiyorum.

Ne yapmamı önerirsiniz?

dostum ben sorunu tam anlamadım aynı model dizüstünden kullanıyorum bende,format attım demişsin üzerine XP kurmadın mı peki?

Xp kurdun da lisans problemi mi yaşıyosun başlıkta lisans yazmışsın daha açıklayıcı olursan yardım alabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows Xp 2024 edition?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.