Windows XP için Güncelleştirme (KB898461) BU olay gerçekleşemiyor başarısız diyip duruyor.Ben bunu nasıl yapacam yaa.Vallaha Bilen varsaa hemene bana bi yolunu sölesin !!!!
Bu yükleme şunu çalıştıran müşteriler içindir: orijinal Microsoft Windows. Yukarıdaki Doğrulama Önerilir bölümünde Devam'ı tıklatarak kısa doğrulama işlemini başlatın. Doğrulama tamamlandığında bu sayfaya döndürüleceksiniz ve yüklemeyi almak için gereken özel yönergeler görüntülenecek.
Hım bunun için teşekür ederim ama olmadı sanırım Yüklenemiyor bilgisayarda birsorun var hep hata veriyor.otomatik güncelleme Sürekli karşıma çıkıyor yükle diyorum yükleme hatalı diyor sonra bidaha çıkıyor!!!
Hım aynı sorun bende de olmuştu arkadaşım.Ben sırf bu sorun yüzünden bilgisayarı Formatladım.Tabi başka çözüm yollarıda önermişler ama Tam olarak bilmiyorum.Bende sizlere birşeyler sormak istiyorum.Acaba bu güncellemelerin hepsini bir arada yapa bileceğimiz bir kurulum varmı ? Nse kolay gelsin arkadaşlar.
Microsoft, kopya yazılıma karşı yeni bir güvenlik önlemi çıkardı, bu yüzden artık kaçak yazılımlar yamaları indiremeyecek. Ama hemen çözümü de bulundu tabi ki.
Bu çözüm nedir Bizlere bahsedebilirmisin acaba ? (Bu arada ben yeni kayıt oldum çok alakasız biliyorum ama neden ben avatarıma koyduğum resim çıkmıyor bir bilgisi olan varmı acaba ? )