Sorunu forumda çok araştırdım.Çoğunun sorunu video klasörlerine girerken codeclerle ilgili.Ya da klasör seçeneklerinden simge göster falan mevzusu var vesayre.Benimkiler onların çözümüyle olmuyor.Sorunda pek aynı değil açıkçası.
Bilgisayar başlatıldığında windows gezgini yeniden başlatılıyor diyor. 5 dakka falan sonra pc kendine geliyor. Ancak sağ altta şarjın falan gözüktüğü simgelerin çoğunu kapatıyor. Bazen şarjı göstermiyor. Genelde tüm simgeleri kapatıyor sadece ses kalıyor. Kaspersky bile açılmıyor.Kendim açmak durumunda kalıyorum.
Virüs taraması yaptım çeşitli antivirüslerle birşeye rastlamadı.
Teşekkürler şimdiden.
Merhaba,
Peki sistem onarmayı denediniz mi ?
sistem geri yüklemeyi denedim kastettiğiniz oysa eğer. Başarılı olamadı sistem geri yükleme diyor. Antivirüs programı dosya koruma yaptığından ya da başka bir sebepten olabilir gibi yazılar çıktı dedi. Antivirüsü kapatıp tekrar denedim aynı hata. Sildim hatta antivirüsü. gene öyle.
Sistem onarım dediğiniz o değilse. Nasıl yapılıyor bahsedebilir misiniz?
Başlat çalıştır'a msconfig yazın.. Oradan başlangı. sekmesine gelin.. Orada gördüğünüz herşeyin kutucuğundaki tiki kaldırın ve bilgisayarı yeniden başlatın. Bilgisayar sorunsuz açılım yaptı mı gözlemleyin.
Denedim.Gene aynı sorunu yapıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Juuss
Denedim.Gene aynı sorunu yapıyor.
Bilgisayarınızı güvenli modda açarak sorunun devam edip etmediğine bakın. Şayet sorun olmadan açılırsa bilgisayarınızdaki bir program buna neden oluyor demektir.
Onda da aynı sorunla karşılaşıyorum. Sorunun neden olduğunu bi çözebilsem.