Şimdi Ara

Windows xp kurulumu icin acill yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar win7 ye sahip bir kişiyim. Daha önceden win8 ve win7 ut ye sorunsuzca format attim. Simdi xp ye atmak istiyorum. Xp cdsi yok bnde; iNTERNETTEn xp indirdim iso seklinde. Onu acip USb boot ile flaş belleğe attim. Ondan sonra ne yapacagim? Video veya resimli anlatim olursa sevinirim. Normalde actigimda win xp yi yükle seçeneği cikmiyor. Suanki işletim sistemi win7 ut 64 bit. 64 bit xp dede ayni sey veriyor. Kurmayi hedeflediğim win xp sp3 32 bit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egecano -- 20 Şubat 2014; 18:50:53 >

• egecano kullanıcısına yanıt
    bios tan flash diskini 1. boot sırasına getiriceksin ,resetliyecen sonra zaten kurulum gelir
  • biostan flsh diski 1. boot'a getirecen.sonra bilgisayarı resetle tekrar açılışta kurulum başlar(bunlar disk takılı iken yapılmalı)
  • Merhaba;

Windows xp usb boot ile direk kurulumu desteklemez. Windows XP yi flash bellege boot olarak kopyalayabilmek icin peteusb gibi daha karisik yollar kullanmak gerekebilir. Ayrica her anakart bu yontemi desteklemeyebilir.

Kullanimi ile ilgili bilgiler dehttp://www.bestepe.org/index.php/usb-flash-disk-kullanarak-xp-kurmak.html adresinde verilmis.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BIOS Update Dosyalari Hic Yok
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.