Bir kaç programı kaldırdım sistemden sonra sistemi açtığımda logon ekranı geliyor, touchpad çalışıyor ama bir tuşa basınca klavye ve touchpad kilitleniyor. USB Fare ise çalışmaya devam ediyor. Belki çözülür diye xp cd siyle onarmak istedim ama key girme ekranına geldiğimde yine klavyenin donduğunu gördüm. Diğer hdd alanına yeni xp kurdum onda gayet düzgün çalışıyor, yani donanım problemi yok. Peki niye hala o sisteme erişmek istiyorum. Diğer sistemde şu an kuramayacağım bir çok önemli uygulamam var, diğer sistemimi en yakın zamanda kullanmak istiyorum. İnternette çok aramadım ama insanların sadece soruları yazdığı ama kimse bir çözüm yazmamış.
Acaba o sistemde donanım çakışması olabilir mi :S Yani biri çalışıp biri donuyorsa olma ihtimali yüksek...
Virüs olabilir..
quote:
Orjinalden alıntı: okan0091
Bir kaç programı kaldırdım sistemden sonra sistemi açtığımda logon ekranı geliyor, touchpad çalışıyor ama bir tuşa basınca klavye ve touchpad kilitleniyor. USB Fare ise çalışmaya devam ediyor. Belki çözülür diye xp cd siyle onarmak istedim ama key girme ekranına geldiğimde yine klavyenin donduğunu gördüm. Diğer hdd alanına yeni xp kurdum onda gayet düzgün çalışıyor, yani donanım problemi yok. Peki niye hala o sisteme erişmek istiyorum. Diğer sistemde şu an kuramayacağım bir çok önemli uygulamam var, diğer sistemimi en yakın zamanda kullanmak istiyorum. İnternette çok aramadım ama insanların sadece soruları yazdığı ama kimse bir çözüm yazmamış.
ilk problem yaşadığın zaman keşke sistem geri yüklemeyi çalıştırsaydınn fazla olmadıysa yine deneyebilirsinn..
Öncelikle sistem geri yükleme de gerekli olan harddisk bölümünü sistemden silmiştin. Dolayısıyla sistemi geri yüklemem mümkün değil. Donanım çakışması olabileceğini sanmıyorum çünkü yeni sistemde öyle bir problem olmuyor.
Problem windows'un klavye ile ilgili sürücülerinü yükleyip klavyeyi hazırladığı yerde olabilir ama o kadar bilgim yok.
Virüs olduğunu pek sanmıyorum çünkü yeni sistemden bir kaç virüs taraması yaptım ve sonuç alamadım. Belki özel bir virüs de olabilir ama bilgisayarı açıp kapattığım zaman arasında virüs bulaştıracak bir eylemde bulunmadım, internete bağlı değildim, cd falan takmadım...
kardeş bendede aynısı var. sistemi bi kez kurdum vga yüzünden çöktü şimdide klavye lisans kısmında donuyor. format atamıyorum yardımcı olursanız sevinirim