Merhaba ben Windows xp Home Edition Celeron 1.8 384 Ram 64 Mb Geforce 2 Tv Out Ekran Kartı Creative Sound Blaster Ses kartı Pixel Wiev Tv Kart. ESS ES56T PI Data Fax Modem , Surecom Ethernet Kart, Lg CdRom, LG Cd Write donanımına sahibim geçenlerde bilgisarımın cd romunu temizlemek için söktüm bilgisayar açıktı ve çıkarınca kitlendi reset yaptığımda ortalıkta kimse yoktu bende tekrar Windows Xp Kurdum ama bilgisayarım kapanırken Mavi ekran çıkıyor Şöyle yazıyor "Bilgisayarınıza zarar gelmemesi için windows kaptıldı ---- Yeni eklediğiniz donanımların Driverlarını tekrar kontrol edin yazıyor ne yapmalıyım ama bilgisayar gayet normal çalışıyor............Kaç kere format attım hatırlamıyorum.........Cevaplarsanız sevinirim------------maniaclover@hotmail.com
Xp Mavi ekran adi altinda bi baslik varda ordaki yontemi bir dene istersen...
denedim işe yaramadı--------- daha farklı cözümler lazım bu arada service pack 1 yüklemeden servise pack 2 yüklenirmi
quote:
Orjinalden alıntı: Maniaclover
denedim işe yaramadı--------- daha farklı cözümler lazım bu arada service pack 1 yüklemeden servise pack 2 yüklenirmi
yüklenir
Yaw bi sorun olmaz dimi sadece servicepack 2 kurunca Şu benim mavi ekran Sorunu nasıl çözülür
Onu denedim İşe yaramadı ne Yapmalıyım başka
Bak o olay böylemiş bana böyle dediler jampır lar cakışabiliyormus ondan olabilir bende cd-rw alınca senin gibi oldu
MAVİ EKRAN DONANIMSAL BİR HATADAN KAYNAKLANIYOR DİYE BİLİYORUM CD NİN KABLOSUNU SÖKÜP TEKRAR TAKMANI TAVSİYE EDERİM BİDE AYGIT YÖNETİCİSİNDEN DONANIMIN DÜZGÜN ÇALIŞIP ÇALIŞMADIĞINI KONTROL ET SP2 YE GELİNCE SP1 YÜKLEMEDEN YÜKLERSEN BİR SORUN ÇIKMAZ AMA SENİN MAVİ EKRAN SORUNU ÇÖZMEZ
Teşekkürler ilginiz için Bıos Update ile sorunlar çözüldü.............
Gecmis olsun
Burda hallolmayan sorun varmı beah
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme