Bildirim
Windows Xp Pro ! Acil Yardım
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ekran kartı sürücülerini kurdun mu?ekran kartı driver ıyla alakalı bi dosya sanırım -
Yok henüz windows kur aşamasında veriyor bu hatayı format atamıyorum ekran kartı sürücülerini o nedenle henüz kurmuş değilim -
diski biçimlendirdikten sonra sistem dosyalarını yüklerkenmi bu hatayı veriyor tam anlayamadım. -
quote:
Orjinalden alıntı: Hayawata
Bilgisayarıma format atarken 'VIAAGP1.SYS' dosyası gerekli şeklinde bir uyarı ile karşılaşıyorum ne yapmam gerektiği hakkında yardımcı olursanız sevinirim
dostum baştan tekrar denemen lazım bi ara böyle olmuştu bendede -
quote:
Orjinalden alıntı: symbians
diski biçimlendirdikten sonra sistem dosyalarını yüklerkenmi bu hatayı veriyor tam anlayamadım.
Şimdi Windows Aygıtlar yükleniyor aşamasındayken bu uyarıyı veriyor malesef -
biçimlendirmeyi hızlı mı yaptın normal mi hızlı olarak yaptısan böyle sorunlar çıkarıyor. -
Bence cd den okuyamıyor. Cd çizik mi diye bak. Çizikse temiz bir tane edin. Eğer cd de sorun yoksa o zaman cd-rom da sorun olabilir. -
arkadasım sorun windows un orjinal olmamasından kaynaklınıo
ama o sorun ortaya cıktığında yoksay diyerekte yüklenmesini sağlıyor olabilmen lazım ...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X