Şimdi Ara

Windows Xp Pro ! Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarıma format atarken 'VIAAGP1.SYS' dosyası gerekli şeklinde bir uyarı ile karşılaşıyorum ne yapmam gerektiği hakkında yardımcı olursanız sevinirim

• ekran kartı sürücülerini kurdun mu?ekran kartı driver ıyla alakalı bi dosya sanırım
  • Yok henüz windows kur aşamasında veriyor bu hatayı format atamıyorum ekran kartı sürücülerini o nedenle henüz kurmuş değilim
  • diski biçimlendirdikten sonra sistem dosyalarını yüklerkenmi bu hatayı veriyor tam anlayamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hayawata

Bilgisayarıma format atarken 'VIAAGP1.SYS' dosyası gerekli şeklinde bir uyarı ile karşılaşıyorum ne yapmam gerektiği hakkında yardımcı olursanız sevinirim

dostum baştan tekrar denemen lazım bi ara böyle olmuştu bendede
  • quote:

Orjinalden alıntı: symbians

diski biçimlendirdikten sonra sistem dosyalarını yüklerkenmi bu hatayı veriyor tam anlayamadım.

Şimdi Windows Aygıtlar yükleniyor aşamasındayken bu uyarıyı veriyor malesef
  • biçimlendirmeyi hızlı mı yaptın normal mi hızlı olarak yaptısan böyle sorunlar çıkarıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence cd den okuyamıyor. Cd çizik mi diye bak. Çizikse temiz bir tane edin. Eğer cd de sorun yoksa o zaman cd-rom da sorun olabilir.
  • arkadasım sorun windows un orjinal olmamasından kaynaklınıo
    ama o sorun ortaya cıktığında yoksay diyerekte yüklenmesini sağlıyor olabilmen lazım ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.