Sayın üstadlar merhaba. Norton Ghost 2003 kullanıyorum. Flash bellek üzerinden programı başlatıyorum. windows xp pro ta harddiskten-harddiske clone yapabiliyordum. 1 tane makinayı driverları kurup ve etkinleştirmesini yaptıktan sonra. diğer harddisklere ghost programıyla imageları atıyorum. Hiç bir problem olmuyorum. Ancak aynı işlemi Windows 7 Pro yapamıyorum. Clone işlemi başarılı oluyorum. Ancak sistemi kapatıp açtığımda Windows 7 Pro tekrar kurulum istiyor. Windows 7 Pro ekranı gelmeden siyah ekranda kalıyor. Windows 7 Pro kurulu ve etkinleştirilmesi yapılmış olan pcleri. 4 tane daha pcye image alarak kurmak istiyorum. (Pc nin özellikleri aynı) Nasıl yapabilirim ????
1) Partisyon aktif değilse aktifleştir. Norton bazen partisyon özelliğini taşımıyor. 2) Windows bu sorunlu halde iken açılışta F8 e bas ve "Otomatik kurtarma yı seç" bu kısma dahi gelemiyorsan ( f8 basınca öemü gelemiyorsa) Windows 7 DVD sini tak ve kurtarma konsoluna ya da başlangıç kurtama aracına gir. Kurtarma konsolunda
c: fixboot fixmbr
komutlarını giriyorsun, kurtama aracı zaten windows tabanlı çözersin o daha kolay.
1) Partisyon aktif değilse aktifleştir. Norton bazen partisyon özelliğini taşımıyor.
2 partion var 2 side aktif. Diğer işlem için daha sonradan çökme olmaz demi..
yazılım windows 7 uyumlu değildir belkide...
windows 7 yazılım kurmuyorsun. usb ten boot ediyorsun. ghostu çalıştırıyorsun. diskten diskte image alıyorsun. herhangi bir problem olmuyor. diski çıkarıp diğer aynı özellikteki başka bir pcye taktığından windows 7 tekrar kurmanı istiyor. bence bunun bir yolu olması gerekli?? internet cafeler windows 7 ye geçmedimi daha ??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme