Şimdi Ara

Windows XP Service Pack 3 FİNAL SÜRÜMÜ ÇIKTI (İNGİLİZCE) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
4.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Acaba Bunu Katılımsız yani hiç bir servicep ack olmayan xp yüklesek olurmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

İngilizce resmi final sürüm (316 mb):
    http://download.windowsupdate.com/msdownload/update/software/svpk/2008/04/windowsxp-kb936929-sp3-x86-enu_c81472f7eeea2eca421e116cd4c03e2300ebfde4.exe

bu dosya ile 454furkan nin linkini verdigi dosyalar ayni dosyalar. (md5checksum kontrolu yapilmistir) sadece kaynak farkli.

• peki benim XP'de şu anda İE7 ve MP11 yüklü durumda. Ben bu SP3'ü indirip kursam, bendeki İE7 ve MP11 silinir mi? yani eski haline döner mi acaba ?
  • sp3 daha önceki tüm yamaları içeriyor mu. yoksa sadece sp2 den sonrakiler mi var?
  • Microsoft forumlarındaki bilgiye göre 2 Mayıs'ta yayınlanacak SP3. Ben de bunu bekliyicem, Softpedia'da final mı yazar Ultimate mi yazar bilemem ama en güvenlisi Microsoft'un kendisinden resmi olarak ilan edilmesinden sonra ne olduğundan emin olduğum şeyi indirmektir.
  • 64 bitlik windows sürümleri için service pack 3 çıktımı acaba?Bilgisi olan arkadaş var mı?Microsoft sitesini arıyorum fakat bulamıyorum,zaten x64 bitlik Xp'yi bulmak yeterince zordu service pack 3 ü bulmak daha da zor olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Knisath

64 bitlik windows sürümleri için service pack 3 çıktımı acaba?Bilgisi olan arkadaş var mı?Microsoft sitesini arıyorum fakat bulamıyorum,zaten x64 bitlik Xp'yi bulmak yeterince zordu service pack 3 ü bulmak daha da zor olacak

64 Bit İçin Zaten Sp2 Yeni Düştü.Sp3 Çıkmayacak 64 E
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrebulgur
    quote:

Orjinalden alıntı: Knisath
    64 bitlik windows sürümleri için service pack 3 çıktımı acaba?Bilgisi olan arkadaş var mı?Microsoft sitesini arıyorum fakat bulamıyorum,zaten x64 bitlik Xp'yi bulmak yeterince zordu service pack 3 ü bulmak daha da zor olacak

64 Bit İçin Zaten Sp2 Yeni Düştü.Sp3 Çıkmayacak 64 E

xp32bit SP2 -- > 8/10/2004 ( 3.5 yil önce)
    xp64bit SP2 -- > 3/13/2007 (daha çıkali 1 yil oldu)

hehe, aradaki fark 2.5 yil.

zaten xp64bit in hizlanmak icin sp3 e ihtiyaci yok.

ayrica xp64 ile xp32 arasinda sadece isim ve görüntü benzerligi var. xp64 tüm dosyalari ile farkli bir isletim sistemidir.

• quote:

Orjinalden alıntı: ahmcol

sp3 daha önceki tüm yamaları içeriyor mu. yoksa sadece sp2 den sonrakiler mi var?

Bende bunu soracaktım. SP3, SP2 ve SP1'i içeriyor mu? SP3 kurulması için sistemde SP2 kurulu mu olması gerekiyor?
  • Her servis paketi , önceki sürümleri de içerir. Zaten o yüzden 300 mb 'ı geçiyor.
  • Bu en son final sürüm değil. Final sürüm şimdilik ertendi. Microsoft Technet'den yapılan açıklamada SP3 üzerinde bazı testler ve ayarlamalar yapılacak ama kısa zamanda final sürüm web ağına bırakılacak diyor. Aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.

http://forums.microsoft.com/TechNet/ShowPost.aspx?PostID=3262170&SiteID=17

En son RTM (Final) 5512 sürümü yayınlandı.

http://www.inndir.com/Windows_XP_Service_Pack_3_(%DDngilizce)-40948p.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 1 Mayıs 2008; 13:59:45 >

• arkadaşlar bir kaç sorum var

türkçesi çıktımı? çıktıysa nerden indircez

yeniden key girmeye gerek varmı ?

yarıdmcı olacak arkadaşlara teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: hugareva

arkadaşlar bir kaç sorum var

türkçesi çıktımı? çıktıysa nerden indircez

yeniden key girmeye gerek varmı ?

yarıdmcı olacak arkadaşlara teşekkürler

Çıkalı 3 ay oluyo heralde. Key e falan gerek yok sp3 bi güncelleştirmedir zaten.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.