Şimdi Ara

Windows XP Service Pack 3 FİNAL SÜRÜMÜ ÇIKTI (İNGİLİZCE)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
4.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Softpedia'nın açıklamasına göre final sürümü çıkmış bulunmakta .

Ayrıntılı Kaynak olarak Softpedia'nın sitesini inceleyebilirsiniz .

Microsoft'un sayfasından indirmek isterseniz buraya tıklayın .

SS ler ise burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 454furkan -- 29 Nisan 2008; 14:22:46 >

• EE ne artısı varmış. Bunun türkçesi çıkana kadar ben çoktan vistaya geçmiş olurum.
  • pek bir artisi gorunmuyor su an tabiki ingilizce sisteme sahip bir arkadas yukleyip bize de bilgi verirse ccok iyi olur . sadece butun guncellestirmelerin bir araya toplandigi yaziyor .
  • sdece şimdiye kadar olan guncelleştirmeler vardır herhalde..daha ne olcakki..ms salak değil xp yi daha da geliştirsin
  • yapılan testlerde vista, vista sp1 ve xp sp2 den daha hızlıydı bu xp sp3.
  • quote:

Orjinalden alıntı: canozpinar

yapılan testlerde vista, vista sp1 ve xp sp2 den daha hızlıydı bu xp sp3.

o halde vakit kaybetmeden kurmayılız bu paketi .

• pek bişi yaptıklarını sanmam xpyi yamaya yamaya ne hale getirdiklerinden kendileri bile bi haberdir enson hangi güncelleştirme cıktı diye arşivleri karıştırıyorlardır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu An Çıktı Deme Son Sürüm Bunda SOnra Bir Daha Çıkmıyacak Bu Rc Sürümü Filan Degil
  • türkçesi kim bilir ne zaman çıkacak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: canozpinar

yapılan testlerde vista, vista sp1 ve xp sp2 den daha hızlıydı bu xp sp3.

ben rc sürümünde deneme yapmistim, canozpinar in dedigi aynen dogru. En buyuk yenilik xp32 cekirdeginin iyicene optimize edilmis olmasi.
    sp3 ün tek eksigi icinde .net guncellemelerinin olmamasi, dx9 guncellestirmesininde oldugunu sanmiyorum. (bu linktede yoktur, cunku boyutlari ayni)

S.T.A.L.K.E.R a katilamiyorum, vista da yamaya yamaya ilerliyor, tum isletim sistemleri (ve programlar) zamanla kendini yeniler.

• quote:

Orjinalden alıntı: foxhound

türkçesi kim bilir ne zaman çıkacak...

5 MAYIS! günü kavuşuyoruz...

• Türkçe dil üzerine kuruluyor olabilir.
    İngilizce üzerine Türkçe MUI yüklenmiş sistemimde kullanabiliyordum.
    Sadece bir uygulamanın Türkçe dil paketini (Sanırım uzak masaüstü MUI paketiydi) kaldırmamı söyledi o kadar.

Bu arada Service Pack 3, v.3311 yazıyor, bu son sürüm olmadığının göstergesi.
    Ddeneme sürümlerinde sürüm numarası belirtiliyor, tam sürümde sadece Service Pack 3 yazmalı, versiyon numarası yazmamalı.
  • quote:

5 MAYIS! günü kavuşuyoruz...

buda vista gibi 10 mayısı falan bulur
  • artık benim için vista sp1 le birlikte xp devri kapandı. hoşçakal xp eski dostum.
  • 454furkan nin softpedia dan verdigi 316.3mb
    WinteR'in verdigi 336.1mb

microsoftun sitesinden bir adres bulamadim, MS rc ve betalarda dosya isimlerini ayni yaparak can sıkmaya devam ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lancelot_Real -- 25 Nisan 2008; 14:48:37 >
  • Microsoft'un sitesinde SP3 final için bir indirme sayfası yok henüz. Yani resmi olarak çıkmadı daha. 5 Mayıs'ı beklemekte yarar var.
  • Windows XP SP3 29 Nisan'da Windows Update ve Microsoft Download Center'dan indirilebilecek. Türkçe SP3 için 5 Mayıs tarihi verilmiş durumda.
    kimse indirmesin, daha çıkmış değil...
  • 4 gb ram'i görüyormu sp3 ile şimdi acaba?
  • İngilizce SP3 final sürümü MSDN Partner sayfasında CD ISO formatında yayınlanmış durumda. İndirmeye başladım. Akşama Virtual PC ile deneyip sonuçları buraya yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _VoRTeX_ -- 27 Nisan 2008; 11:05:34 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.