Şimdi Ara

## Windows XP Service Pack 3 Türkçe.. ÇIKTI! ## (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
26.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Usb cihazlarda sorunlar var bence bu paket final değil sakın kurmayın resmi açıklamayı bekleyelim.

Pakete sağ tıklatın özelliklerde DİJİTAL İMZA yok oysa sp2 de var DİKKAT..!!!.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selomcak -- 6 Mayıs 2008; 8:48:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: selomcak

Usb cihazlarda sorunlar var bence bu paket final değil sakın kurmayın resmi açıklamayı bekleyelim.

nerde sağ tıklayacaz,,
  •  ## Windows XP Service Pack 3 Türkçe.. ÇIKTI! ##

tmm değilmi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: waterman

## Windows XP Service Pack 3 Türkçe.. ÇIKTI! ##

tmm değilmi ?

yaw ne iştir xp de görünmeyen sertifika vistada görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 6 Mayıs 2008; 11:54:44 >

• waterman senin başlık neden değişik "WINDOWSXP-KB936929-SP3-X86 TRK Özellikleri"
    bende böyle yazmıyor?
  • Şu Sp3'ü Microsoft'un sayfasında bir göremedik. Bilgisi olan var mı?
  • Resmen çıkmamış. Türkçesini kurmakla hata mı ettik? SP3'ü kaldırdıktan sonra sorun yaşayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asiboldon -- 6 Mayıs 2008; 11:55:13 >
  • şu an vistalı sistemden bakınca görülmekte !...

( ilginçtir xpde digital imza kategorisini göremedim..)
  • waterman senin dosyanın md5 i ne bakayım benle aynımı?
  • Windows XP Service Pack 3 Türkçe.. ÇIKTI! ## ama galiba şimdilik fos çıktı... millet abarttı abarttı sonra sonuç koca bir sıfır
  • mesengerde sorun çıkartıyor bu sp3 ü ms bilerek böyle yapmış millet vistaya geçsin bıksın xpden diye içine bilerek hata koymuş duyum aldım..
  • quote:

Usb cihazlarda sorunlar var bence bu paket final değil sakın kurmayın resmi açıklamayı bekleyelim.

Dostum dijital imza var.

Dosyanın MD5'i: 8925ee56ae0be720575942ab36f52db1

quote:

mesengerde sorun çıkartıyor bu sp3 ü ms bilerek böyle yapmış millet vistaya geçsin bıksın xpden diye içine bilerek hata koymuş duyum aldım..

Bu duyumu kimden aldın çok merak ettim valla.

• bu MD5 nerden bakarız.. ne işe yarar bu alet
    quote:

(Dosyanın MD5'i: 8925ee56ae0be720575942ab36f52db1

dijital imza xp altında görünmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 6 Mayıs 2008; 18:06:13 >
  • Evet arkadaşlar... Microsoft nihayet Service Pack 3 entegre edilmiş Windows XP Professional ve Home Edition sürümlerini yayınladı. Asıl şimdi bunları denemek lazım. Bu gece indirip yarın deneyeceğim. Acaba Microsoft bu sürümleri satışa sunacak mı çok merak ediyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: _VoRTeX_

Evet arkadaşlar... Microsoft nihayet Service Pack 3 entegre edilmiş Windows XP Professional ve Home Edition sürümlerini yayınladı. Asıl şimdi bunları denemek lazım. Bu gece indirip yarın deneyeceğim. Acaba Microsoft bu sürümleri satışa sunacak mı çok merak ediyorum.

hocam burası microsoftun hangi sitesi linki verebilirmisin

ve Direkt Download yapmak mümkün mü bende Orijinal Key var

• quote:

Orjinalden alıntı: QuadroPLeX
    hocam burası microsoftun hangi sitesi linki verebilirmisin

ve Direkt Download yapmak mümkün mü bende Orijinal Key var

Dostum orası Microsoft'un MSDN Subscription Downloads sayfası. -->http://msdn.microsoft.com/en-us/subscriptions/downloads/default.aspx

Ancak MS Partner şifren yoksa buradan download yapman mümkün değil.
  • kimisi yükledikten sonra bilgisayar yavaşladı diyo , kimisi hızlandı diyo . kararsız kaldım valla.
  • biz daha yükleyemedik bile iki kere indirdim belki biri hatalıdır diye bana yükleme ekranında ç hata oluştu mesajı verip kesiyor bunu aşamadım daha bu gidişlede kalacak bizimki bir dahaki formata.
  • Windows XP Service Pack 3 Overview - Türkçe (Güncellendi)

Sürüm: 2
    Yayınlandığı Tarih: 06.05.2008
    Dil: Türkçe
    Yükleme Boyutu: 198 KB - 1.1 MB*
    * Yükleme boyutu seçili yükleme bileşenlerine göre değişir.

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=tr&FamilyID=68c48dad-bc34-40be-8d85-6bb4f56f5110
  • Sonunda Microsoft sayfasına gelmiş. Ancak şu an sitede sorun var, dosyayı bulamıyor. İleride düzeltilir ama.
    http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=5b33b5a8-5e76-401f-be08-1e1555d4f3d4&DisplayLang=tr
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.