Şimdi Ara

## Windows XP Service Pack 3 Türkçe.. ÇIKTI! ## (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
26.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben hem media player 11 hemde ie7 yi kaç aydır sorunsuz bi şekilde kullanıyorum...

ben bunları ve sp3 ü tek bi cd ye entegre etmek istiorum nasıl yapabilirim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: selomcak

mesengerde sorun çıkartıyor bu sp3 ü ms bilerek böyle yapmış millet vistaya geçsin bıksın xpden diye içine bilerek hata koymuş duyum aldım..

Vahiy mi geldi sana
  • EYVAHLAR OLSUN xpsp3_5512.080413-2113_tr_x86fre_spcd.iso SON VERSİYON 2113 BİZİM KURDUĞUMUZ 2111 BKU YEDİK ONCA ENTEGRE ONCA KRULUM BOŞA GİTTİ 1 GÜNÜM HAVAYA GİTTİ EYWAHLAR OLSUN AHHHHHHH......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selomcak -- 6 Mayıs 2008; 23:01:20 >
  • İyi ki beklemişim. Format atıp kuracaktım az daha verilen Sp3'ü
  • arkadaşlar önermem kurmayın, ilk başta hızlanıyo 2 saat sonra pc baya yavaşlıyo, ve açılması 2 kat geç oluyo. sp3 ü kaldırıyon bu seferde pc kafayı yiyo,internet yavaşlıyo sacma sapan hatalar veriyo. sp3'ü entegre kurmak belki iyidir ama, sonradan kurmayı tavsiye etmiyorum,pc ye format atmak zorunda kalabilirsiniz.
  • pazar gunu benım ındırdıgımde WindowsXP-KB936929-SP3-x86-TRK.exe bu idi. ne değişiklik var anlamadım
  • kardeşim artık karar verin sorunlu mu değil mi son versiyon mu değil mi ne biçim iş ya bu işten doğru düzgün anlayan açıklama yaparsa çok iyi olur

eğer sağlamsa xp cdsine sp3ü entegre edip format atmayı planlıyorum...

entegre ederken ie7 mp11 ve directx dosyalarını hepsini entegre etme ihtimalimiz var mı ? herkese iyi forumlar
  • Kesinlikle aynı md5-sha-1-crc32 uyuşuyor sertifikasıda aynı tekrar indirmenize gerek yok.
    Buyrun ispatı;

Bu ilk yayınlanan :

## Windows XP Service Pack 3 Türkçe.. ÇIKTI! ##

Buda dün son yayınlanan :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selomcak -- 7 Mayıs 2008; 10:01:10 >

• ben chip dergisinin verdiği linkten yükledim 2-3 gündürde hiç bir sorun yaşamadım gayet güzel çalışıyor.

bencede tamamen aynı sanmıyorum bir değişiklik olduğunu

@selomcak yukarıdaki özellikleri nerden baktın tarif edermisin ben bulamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: baranel

arkadaşlar önermem kurmayın, ilk başta hızlanıyo 2 saat sonra pc baya yavaşlıyo, ve açılması 2 kat geç oluyo. sp3 ü kaldırıyon bu seferde pc kafayı yiyo,internet yavaşlıyo sacma sapan hatalar veriyo. sp3'ü entegre kurmak belki iyidir ama, sonradan kurmayı tavsiye etmiyorum,pc ye format atmak zorunda kalabilirsiniz.

senin makinanda bir sorun vardır bak yukarıda bir resim attım.. benim makinanın özelliklerine ve calışmasına P4 3 Ghz. makinaya değişmem ben onu.. elimde acer laptop var P4 core2duo makinalar var ama ben bu makinadan çok memnunum
  • quote:

EYVAHLAR OLSUN xpsp3_5512.080413-2113_tr_x86fre_spcd.iso SON VERSİYON 2113 BİZİM KURDUĞUMUZ 2111 BKU YEDİK ONCA ENTEGRE ONCA KRULUM BOŞA GİTTİ 1 GÜNÜM HAVAYA GİTTİ EYWAHLAR OLSUN AHHHHHHH......

bu mesaja baktığımızda ve aşağıda ki başka bir mesajına baktığımızda sanırım sende ne yaptığını bilmiyorsun.. yada bu mesajı neden attın
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

Sonunda Microsoft sayfasına gelmiş. Ancak şu an sitede sorun var, dosyayı bulamıyor. İleride düzeltilir ama.
    http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=5b33b5a8-5e76-401f-be08-1e1555d4f3d4&DisplayLang=tr

Bana otomatik güncelleme ile geldi bu sp3 ben de yükle dedim ama aradan saatler geçmesine rağmen daha 1 kb bile yükleme yapmadı, sarı uyarı baloncuğu kayboldu bir daha da ses seda çıkmadı. Ben de bu linkten indiriyorum bakalım ne olacak, inşallah bela almayız başımıza.

SP3'e ürün doğrulama zavazingosunu da dahil ettilerse hapı yuttuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozer -- 7 Mayıs 2008; 11:53:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: vozer

quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

Sonunda Microsoft sayfasına gelmiş. Ancak şu an sitede sorun var, dosyayı bulamıyor. İleride düzeltilir ama.
    http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=5b33b5a8-5e76-401f-be08-1e1555d4f3d4&DisplayLang=tr

Bana otomatik güncelleme ile geldi bu sp3 ben de yükle dedim ama aradan saatler geçmesine rağmen daha 1 kb bile yükleme yapmadı, sarı uyarı baloncuğu kayboldu bir daha da ses seda çıkmadı. Ben de bu linkten indiriyorum bakalım ne olacak, inşallah bela almayız başımıza.

SP3'e ürün doğrulama zavazingosunu da dahil ettilerse hapı yuttuk

o zamazingo yok varsada bende yok zaten güvenlik duvarından engelledim kilidi vurdum tepesine ne içeri ne dışarı çıkamaz

• quote:

Kesinlikle aynı md5-sha-1-crc32 uyuşuyor sertifikasıda aynı tekrar indirmenize gerek yok.
    Buyrun ispatı;

Bu ilk yayınlanan :

Buda dün son yayınlanan :

bir karar verebildin mi...
    ben yükledim eski linki (chip verdiği link)

• Ben SP2'li XP PRO'ya dün vortex'in verdiği linkten kurdum SP3'ü ve herhangi bir sorun yaşamadım ama evdeki PC'ye kurmam herhalde çünkü HDD'de çok dosya birikti harici HDD'ye herşeyi atarım ama tekrar XP kur falan açıkcası üşeniyorum. Tabi birdaha ki XP CD'sine SP3'ü ve IE7'i entegre edeceğim. MP 11 ile işim olmaz çünkü MP3'lerimi Winamp'tan başka programla dinlemiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Old_Town

bir karar verebildin mi...
    ben yükledim eski linki (chip verdiği link)

http://forum.donanimhaber.com/m_23077131/mpage_1/key_//tm.htm#23080763 burayı takip et
  • Arkadaşlar "Windows Update" dedigimde böyle bir şey çıktı;

• sp2 den sonra çoğu updateleri gördüğü için böyle oldu normaldir...
  • arkadaşlar ben bir xp kurulum cd yapmak istiyorum nasıl yaparım birde xp nin hangi versiyonunu önerirsiniz bana programı indirebileceğim güvenilir bir link verebilirseniz şimdiden tşk
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.