Şimdi Ara

## Windows XP Service Pack 3 Türkçe.. ÇIKTI! ## (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
26.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrebulgur

Arkadaşar Hala Çıkmadımı Finali

Bekliyoruz 4 gözle...
  • eline saglık bende ne zaman dır bunu bekliyordum
  • SP3'lü Türkçe XP'ler 14 Mayıs'dan itibaren Microsoft'dan yüklenebiliyor.

## Windows XP Service Pack 3 Türkçe.. ÇIKTI! ##
  • Bu microsoft un sitesinden nasıl çekiyoruz. Giriyorum siteye ama tik koyulmuyo hiçbirine. Laptopumda xp home vardı orjinal laptopla gelen şimdi xp pro var korsan ondanmı acaba?
  • Sadece üyeler yükleyebiliyor bunun için üye şifresi gerekiyor.
  • Biz üye olamıyomuyuz peki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrebulgur

Arkadaşar Hala Çıkmadımı Finali

Ben şuan indiriyorum microsoftun sitesinden, bide finalimi çıkıcak boşamı indiriyom ben???
  • bence gerek yok, kurulu sp2 li windows ghostum var, hiç işim olmaz, o kadar uğraştım o hale getirene kadar.
  • SP3 yükledim. çok önemli olduğunu sanmıyorum.Acele etmeye hiç gerek yok.Olmasa da olur cinsinden.Hafiften SP3 ü kurduğuma pişman olmaya başladım bile.Sistemden SP3 ü kaldırma fikri beynimde yer etmeye başladı.Ancak kaldırmanın da baya bir zahmeti olacak. Onun için tekrar derim ki; SP3 diye benim gibi balıklama dalmayın. Biraz yorumları takip edip belli bir karar aşamasına gelin.Ondan sonra.
  • quote:

Orjinalden alıntı: waterman

## Windows XP Service Pack 3 Türkçe.. ÇIKTI! ##

tmm değilmi ?

Sayın Waterman; Yukarıda alıntıdaki gibi arayüze erişmek için yol gösterebilir misiniz.Teşekkürler.
  • güncellemelerde xp sp3 geliyor zaten..
  • pcde yavaşlama varmi varsa yüklemicem çünkü paylaşırsanız sevinirim
  • hiç bir fark hissetmedim önce nasıl çalışıyorsa şimdi de öyle.. yükleyip yüklememek sana kalmış
  • Kafama bir soru takıldı, yeni başlık açmamak için buraya yazayım dedim. Özellikle deneyimi olanlardan cevap bekliyorum.

Bilindiği gibi bazı AMD işlemcili bilgisayarlarda Windows XP üzerine SP3 yükledikten sonra intelppm.sys dosyasının açılışta yüklenmesi nedeniyle sistemin açılmayıp yeniden başlaması sorunu var. Acaba SP3'ü XP kurulum CD'sine tümleştirip, SP3 tümleştirdiğimiz CD'den XP kurulumu yaparsak bu sorun olur mu?

Bana olmaz gibi geliyor ama emin olmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 2 Haziran 2008; 17:02:19 >
  • paylaşım için saol dostum yüklüyorum bi deneyelim bakalım
  • benim bilgisayar sapıtmaya başladı direk sildim

microsoft
  • Merhaba Arkadaşlar, bende bilgisayarıma SP3 kurmaya çalışırken bana şu hatayı verıyor

"Sevice Pack Kur Hatası"
    "Kur Windows XP dosyalarını güncelleyemiyor. Çünkü sisteminizde yüklü olan dil güncelleştirme dilinden farklı"

bunun sebebi nedir arkadaşlar bana yardım edersenız cok sevineceğim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: farezehiri

Merhaba Arkadaşlar, bende bilgisayarıma SP3 kurmaya çalışırken bana şu hatayı verıyor

"Sevice Pack Kur Hatası"
    "Kur Windows XP dosyalarını güncelleyemiyor. Çünkü sisteminizde yüklü olan dil güncelleştirme dilinden farklı"

bunun sebebi nedir arkadaşlar bana yardım edersenız cok sevineceğim...
    Windows Türkçeden başka bir dildeyse SP kurarken bu hatayı verir.

Bu arada 4 mesaj yukarıda sorduğum soruyu bilen yok sanırım, halâ cevaplayan çıkmamış.
  • msı 6100 - 430 çipsetli / 512 mb ddr2 533 mhz bir laptop una ( msı 670 modeldi sanırım 1 yıl olmadı alalı ) kurdum xpsp2 + driver lar + sp3 güncellmesini sonrada gerekli FREE / YASAL prg .ları 2 haftadı sorunsuz

yakında imzamdaki sistemede kurcam fırsat olursa yorum / test yazarım
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.