Şimdi Ara

windows xp sorunlarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar windows'umda ilginç problemler yaşamaktayım. görüntü özelliklerinde masaüstü sekmem yok ve dolayısıyla masaüstü resmimi değiştiremiyorum. herhangi bi resme girip ""masaüstü arka planı olarak ayarla" demek de bir işe yaramıyor.
    bir de araçlar-klasör seçenekleri bölümündeki "klasörlerdeki ortak görevleri göster" sekmesi aktif değil. aktif olmadığı için "windows klasik klasörlerini kullan" sekmesini seçmek zorunda kalıyorum. Bilgisayarım-Özellikler-Gelişmiş-Performans ayarları bölümünde "klasörlerdeki ortak görevleri kullan" işaretli görünüyor ama bir işe yaramıyor.

registry repair,spyware,antvirüs.. herşeyi kullandım ama düzeltemedim.yardım lütffen:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swamplord -- 19 Kasım 2007; 1:33:29 >

• daha başka sorunların var mı??
    mesela sistem saatine bakabiliyor musun?
    ya da regedite giriş yapabiliyor musun?*
    olmuyorsa muhtemelen kullanıcı hesabın kısıtlıdır.administrator olarak oturum açıp bu tarz değişiklikleri yapabilirsin.
  • yok regedit'e girebiliyorum. saatte de bi sorun yok. şu anda bunlar haricinde hiçbir sorun gözüme çarpmadı. herşey yolunda gözüküyo onlar haricinde. sistemim de oldukça yeni,format da atmak istemiyorum. bi kaç gün öncesine kadar yoktu bu sorunlar. çıkamadım işin içinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swamplord -- 19 Kasım 2007; 4:18:34 >
  • sistemi geçmişe yüklemeyi dene.
  • windows klasörünü kurcalamadın değil mi?
    sistemi geri yüklemen en mantıklısı.. ya da verilerini yedekle ve bi format at.. işi garantiye al..
  • sistem geri yükleme yapamıyorum onu da denedim. hangi tarihi seçersem seçiyim windows yeniden başlatıldığında geri yükleme yapılamadığını söylüyo. bi şeyler var bilgisayarda ama anlamadım. hata falan da vermiyo hiç. şimdilik idare ediyorum artık, zaman belki de herşeyin olduğu gibi bunun da ilacıdır :P
  • başlat-çalıştır msconfig

hizmetler sekmesinde heralde tüm işaretler kalkmış olmalı onu bi dene derim benimde başıma gelmişti network masaüstü hizmetlerinden yararlanamıyodum düzeldi tümünü işaretle istersen ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Win 7 sp1-sp2-sp3 farklar nedir?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • herşey işaretli zaten hizmetler sekmesinde sorun orda da değil ne yazık ki
  • sorunumu hala çözebilmiş değilim. bi önerisi olan var mı bunların dışında?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.