Şimdi Ara

Windows XP SP2 yi 3 Yaparken Mavi Ekran Çıkıyor Win. Yüklemiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İşyerinde xp sp2 yüklü bir bilgisayar var. Bir süredir windows defender ve avast başta olmak üzrede pek çok güvenlik ile ilgili programı çalıştıramıyordum. Dün, sp3 ü manual olarak yüklemek istedim ancak o da olmadı ve bazı dosyalar yüklenemedi/eksik yüklendi gibi bir hata verdi.
    Yüklemeyi iptal ettikten bir süre sonra resimdeki mavi ekran çıkmaya başladı. HATA NO: stop 0x0000007b 0xf789e524 , 0xC0000034, 0x00000000 , 0x00000000
    GÜvenli Mod, En Son iyi Yapılandırma vb. hiçbir seçenek işe yaramıyor. Haliyle pcde önemli bilgiler olduğu için format atamıyorum.
    Acaba reinstall veya cd den başlatma işe yarar mı veya başka önerisi olan var mı ?
    RESİM
    http://i61.tinypic.com/2nv6yyq.jpg

TEŞEKKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-BODY -- 21 Ekim 2014; 22:21:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: X-BODY

Merhaba
    İşyerinde xp sp2 yüklü bir bilgisayar var. Bir süredir windows defender ve avast başta olmak üzrede pek çok güvenlik ile ilgili programı çalıştıramıyordum. Dün, sp3 ü manual olarak yüklemek istedim ancak o da olmadı ve bazı dosyalar yüklenemedi/eksik yüklendi gibi bir hata verdi.
    Yüklemeyi iptal ettikten bir süre sonra resimdeki mavi ekran çıkmaya başladı. HATA NO: stop 0x0000007b 0xf789e524 , 0xC0000034, 0x00000000 , 0x00000000
    GÜvenli Mod, En Son iyi Yapılandırma vb. hiçbir seçenek işe yaramıyor. Haliyle pcde önemli bilgiler olduğu için format atamıyorum.
    Acaba reinstall veya cd den başlatma işe yarar mı veya başka önerisi olan var mı ?
    RESİM
    http://i61.tinypic.com/2nv6yyq.jpg

TEŞEKKÜRLER

Merhaba,

Herhangi bir live cd surumu ile bilgisayarinizi acin ve icindeki bilgilerinizi yedekleyin ardindan tekrar kurun. Yalniz Windows XP destegi bittiginden guncelleme alamayacak. Dolayisi ile hangi guvenlik veya antivirus programini kurarsaniz kurun hicbir zaman guvenli bir pc olmayacagini unutmayin.

• oduranli kullanıcısına yanıt
    Sorun çözüldü. teşekkürler :)
  • quote:

Nasıl çözdünüz? Aynı sorunu yaşayanlar olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ask__er

quote:

Nasıl çözdünüz? Aynı sorunu yaşayanlar olabilir.

Cd den başlatıp "onar" dedim ve üstüne yükleme yaptı, eksik dosyaları da yüklemiş oldu böylece ama şu an benzer bir sorun olduğu için servise gönderildi.
  • Olası ve güzel çözüm.İyi akşamlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.